Kde ste kúpili vankúše pre svoje alergické deti?

nitka1157
1. apr 2024

Odkial mate vankuse pre svoje alergicke deti na roztoce alebo aj ekzematikov? A ste spokojne? Neviem odkial objednat vobec

ivanabat
2. apr 2024

Ja som kupovala cez acko.sk je to slovenská firma v Ružomberku, dcéra alergička, bolo aj podozrenie na astmu, takže som kupovala Vankúš ASTHMA FRIENDLY, ktorý mi odporučili aj v Šrobárovom ústave.

karmen118
2. apr 2024

Ahoj my sme kupovali tu: https://superspanok.sk/ daj si do vyhľadávania antialergický, alebo prebehni ponuku - prípadne im napíš do chatu poradia ti, dá sa aj v iných obchodoch, ale musíš sledovať zloženie - čím sú plnené tie vankúše a periny. A hlavne ak budete kupovať na predajni nech sú tie periny/ vankúše zabalené, lebo darmo na napr. vankúši bude antialergický napísaný, keď je na voľno medzi inými vankúšmi hodený celý od prachu.

nitka1157
autor
2. apr 2024

@ivanabat
@karmen118 dakujem baby.kupovala som od nanospace.hrozne drahe a synovi sa na nom zle spi.preto mu chcem iny a neviem odkial.pozerala som aj aj co ste radili.celkom dobry vyber a aj ceny su super.
Mate aj chranic matraca?

karmen118
2. apr 2024

My sme kúpili takéto podobné deckám, je to akoby plachta nepremokavá, sú chránené aj boky matraca - https://jysk.sk/spalna/plachty/matracove-chrani...