Viem, že sekcia je detská izba,ale snáď nevadí --- Chcem meniť obývaciu stenu, len potrebujem bez miesta na TV, viem, že sú možnosti nakombinovania sektorového nábytku, len mne by uľahčilo hľadanie vidieť približnú zostavu. Pogooglila som všeličo, ale všade majú obývaciu stenu vrátane TV miesta. Nemáte link alebo tip, kde by som našla niečo iné?
@missdiva tak predstav si, že potrebujem niekde uložiť dokumenty, staré foto, knihy /áno, na ne je fajn knižnica, alebo teda policová skriňa/, nemala som na mysli 3x2m, ako to bývalo kedysi, ale do jednej komody to tiež nepomestím. Ak si mala na mysli klasickú knižnicu, tak tá je väčšinou otvorená, čo ja až tak veľmi nemusím, teda niečo môže byť ale nie všetko, prípadne hoď obrázok, čo si mala na mysli
Sú aj také zostavy napr. 2 užšie vysoké vitríny a 1 komoda nižšia alebo jedna širšia vysoká vitrína a 1 nižšia komoda tej istej značky, v niektorých je dosť miesta.
@enka81 Ikea, zostava Billy, nakonfiguruješ si, ako chceš, sú to samé policové diely rozličnej šírky a výšky, môžu byť buď otvorené alebo opatrené plnými alebo presklenými dvierkami
@danica2711 presne takéto rady som potrebovala, aby som sa mala od čoho odraziť, idem to pozrieť
Chod do IKEA, tam maju rozne zostavy. Tiez nemame telku, teraz uz nemame IKEA, lebo mame iny nabytok.
@enka81 je jedno pre aku firmu sa rozhodnes - vsetci maju dizajnerov a 3D projekcie. Ikea & spol. Staci ked prides s rozmerom steny a oni ti uz pomozu. Maju aj nahlady na hotove veci. Nemusis sa v tom brodit sama, su schopni ti pomoct a poradit.
@enka81 nábytok sosna nábytok. Majú komody, knihovníčky bez dverí, s polovičnými dverami, so sklenenými dverami. Nízke knihovníčky..... Jedine vyskladať. Máš istotu. https://www.peknymasiv.sk/ http://www.sosnanabytok.sk/galeria-fotografii-v...
@enka81 kamoška si túto objednávala 🙂 A nemajú telku, miesto telky si na poličku poukladala knižky a dobre to vyzerá, začínam mať veru pocit, že telka začne byť v domácnosti pomaly rarita, ale veď na jednej strane je to aj dobré 🙂 Má ju z tempa kondela, objednávala si ju a za pár dní ju mala doma 🙂 Aj so skladaním si poradila sama 🙂
Ak poznáte šikovného stolára tak vám vie spraviť na mieru co len budete chcieť. Je to určite aj originalnejsie
@justify toto je ona https://www.temponabytok.sk/obyvacka-obyvacie-s... 🙂 Ja už tiež špekulujem, že vymením tú čo máme za niečo novšie moderné a najmä došla som na to, že ozaj viacej takého úložného priestoru nie je na škodu. Toľko fotoalbumov a knižiek čo mám 😀
@sadkoni ja to tiez prave riesim, nemame nejaku obstaroznu ale uz ma 10r a chcela by som nieco jednoduchšie, ja by som zase len skrinku pod tv a nejake police chcela, uvazujem ze skusim pretapetovat tu našu, nechala by som len spodok pod tv a mam police z Ikey tak tie nejak k tomu pretapetovat a dodekorovat doplnkami,kvetmi a obrazmi a ak to nevyjde,tak nové 😂. Uz mi sibe z Pinterestu a napadov 😂Tak teraz pozeram po samostatnych kusoch
co by som si vyskladala ale aj tato, co si postla sa mi velmi paci. Diky za link
@justify ani nehovor, tie inšpirácie keď kukám aj ja tak by som prerábala každého pol roka 😀 Ešteže veľa urobí aj to, keď sa obmenia v miestnosti také maličkosti ako koberec, obraz a podobne 🙂 Tiež sa mi páči, len neviem čo by mi povedala keby som si rovnakú kúpila 😀 Nechcem aby si myslela, že opakujem, ale je pekná, taká nadčasová a jej sa hodí ešte aj ku kuchyni, lebo má v podobných farbách.
A na co ti vlastne je ta obyvacia stena?
Podla mna bola dobra v casoch ked sa tam schovavali dvdcka.
Radsej by som dala nejaku kniznicu...