Ahojte maminy kam si odkladaju drobci oblecenie na doma ? Aby neboli po izbe hocikde pohodene po stolicke a tak ? Mate nejaky napad prosim dakujem
Na policku... Take co mali na sebe a budu mat zas.
Na spodok skrine. Tam maju vyhradene miesto. Hore maju “novsie” veci co im chystam ja. A co je dole v dosahu to si mozu brat
@angel2017 v izbe v rohu pri skrini maju taky stol ktory roztahujem obcas ked zehlim tK nanho si davaju veci v ktorych chodia doma aj vecer sitam pripravia veci ktore rano obliekaju a uz len oblecu aby sme nemuseli rano stresomcat s vyberom siat
@angel2017 malokedy nieco prezije den, skor len ked sa vyzlecie z vinkajsich, da do prania a niekde este spat, tak si da ciste veci a tie moze mat aj na druhy den . Pockaju na stolicke, v noci na nej nesedi.
Zasadne nedavam do skrine pouzite oblecenie.
@babulkomale tiež ma zaráža, koľkí tu píšu, že dávajú použité oblečenie späť do skrine...to mi príde divné
Tričko, spodné prádlo a ponožky dávam každý deň čisté a tepláky, popr. mikinu, zavesím na vešiak ( nie do skrine )
Jedine mikina alejlho bunda ostava zavesena na chodbe vsetko ostatne ide vecer do prania.nohavice tricko spodne pradlo aj ponozky.ja by som si tiez neobliekla cely den nosene oblecenie na druhy den.ani do skrine medzi ciste veci by som to nedala..
@angel2017 u nas maju na dveroch vzadu nalepene haciky detske a tam si ich vesaju.vedla maju hned aj zupan.
Tak isto to mame aj my s manzelom v satniku.vesiaky/haciky a na ne prevesime veci.napr pride z prace zavesi mikinu rifle.da si domace.vedla ma zavesene pyzamo.len to co aktualne nosime mame zavesene.v skrini ciste pradlo.
Tiez som rozmyslala co vymysliet kedze na posteli veci zavadzali.zo stolicky vzdy popadane na zemi tiez zavadzali.
Haciky su nizsie nalepene aby dosiahli samozrejme
Na stoličku do detskej izby,aj dcéra aj malý, vedia že to majú na doma 🙂
Do skrinky no neviem radšej na stoličke 🙂
Ponožky,spodné prádlo každý čisté 🙂
@angel2017 tiež nemám rada, keď sa nosené veci vložia do skrine a po miešajú s čistými. Preto ich zo zásady nechávam mimo skrine. Moje a manželove visia na dverách v kúpeľni, tam sa vždy pre obliekame, nedá sa nám v spálni. Dvaja synovia majú skrine so suflikmi, vsetky veci majú v sufkikoch. Majú to urobene tak, ze jeden celý suflik je vyčlenený len na veci, ktoré už nosili, no ešte nie sú tak špinavé, zeby sa museli oprať...
Vecer pozrieme veci, spinave ide medzi veci na pranie a co sa da pouzit, tak dame na stolicku a tam si to najdu. Do skrine by som to nedala. Tam by to poplietli s cistymi a takto sa im to aj vyvetra.
mame v rohu nemeho sluhu...odkladaju si tam
https://www.moebelix.sk/p/nemy-sluha-micha-0001...
@janka1011 ja som to pochopila tak, že veci na doma - sú veci staršie, s fľakmi, ale čisté, takže áno, tie sú v skrini tiež. Také, čo už malo na sebe a oblečie ešte raz, tak na stoličku. Ale napr. mikinu, ktorú má jeden deň v škole a druhý deň si oblieka niečo iné, dám tiež do skrine, veď to by som po každom dni musela veci prať, alebo mať 20 stoličiek na odkladanie 🙂,čo mi príde ako blbosť, prať šaty, sukne, pulóvre, mikiny prať po jednom použití.
@angel2017 do skrine na nižšie poličky a mali taký malý schodík aby si vedeli zavesiť na vešiaku.