Ahojte mamičky. Rada by som spytala na vás názor. Mam dve detičky 7 ročnú a 4 ročného uvažujem o kúpe poschodove ho postel a so skrinkou a pisaci stolom. Ale.... Dosť ma prekvapilo že niektoré maminky píšu ze detičky im neradi spia na poschodí a preto predávajú postel. Je postel podľa vás praktická alebo aký máte názor??? Diky
moja mala od 2,5 roka vyvýšenú posteľ so šmýkalkou a keď sme ju vymieňali nízku posteľ nechcela, len takú na poschodí ...teraz má hore posteľ a dole skriňa a písací stôl
my mame 2 poschodove - pre starsie teraz 12 a 11 rocne a mladsie dvojicky 8 rocne. dostali ich ked mali asi okolo 4 rokov a doteraz su v nich a teda ani raz sa nestazovali ze nechcu mat poschodovu.
My sme kedysi s bratom mali poschodovú posteľ. A bili sme sa, kto bude spať hore, lebo sme chceli obidvaja. 🙂
Ja som vzdy chcela poschodovu, som zavidela deckam co taku mali 😁
U nás v pohode, najskôr spával hore starší syn, neskôr sa mi už zdal ťažký, tak sa vymenili s dcérou. A skôr sa hádali, že chceli byť obaja hore. Teraz sme už kúpili dve klasické postele, ale syn má už 14, 70 kg, je vysoký, tá poschodka sa mi už nezdala pre neho....
Zalezi aj ako mas zvyknute deti. Tam hore je hrozne teplo. Ja som tam nevedela ako decko spavat a to sme mali vzdy otvorene okno. Budila som sa cela dopotena a mala som pocit, ze tam nie je co dychat. Vacsinou som zhodila matrac na zem a spala tam. Tak ma nasiel rano tatino alebo mamina. Ked to tak slo asi rok, tak sla postel prec.
Ja som kupila poschodovu, ktora sa da rozlozit na dve samostatne postele, prave preto, ze ked uz nebudu chciet. Mam dievca a chlapca, takze casom asi kazdy do vlastnej izby, postel je z masivu a mala by im vydrzat az kym a neodstahuju 😂 (starsia ma 3r)
@slniecko35 a odkiaľ ste kupovali? Tiež uvažujem o takej, čo sa neskôr dá rozložiť na dve samostatné postele
Ja mam 2 a 3 ročne deti a objednala som poschodovu a tiež takú co sa da potom rozložiť na 2 postele.
ja som mala poschodovú. Mne sa páčilo že tam mám súkromie kde mi nik nevidí a nelezie
@slniecko35 My sme mali poschodovú klasickú, ale keď sme už boli moc veľkí, tak nám ju tato proste v strede tých stĺpov rozrezal na polovicu a mali sme dve postele. 🙂 Takže sa to takto dá aj s normálnou poschodovkou.
Mali sme poschodovu kvôli priestoru, mala izba v byte, no spodné lozkobolo široké 120cm . Za tri roky nespalo hore ani jedno z detí. Spávali spolu dole. Už by som viac nekúpila
moji maju tiez poschodovu, 8 rocny spi hore, 14 rocny dole. ja by som nemenila a oni tiez nie 🙂
ak si to rozmyslia, mame taku, co sa da rozlozit na 2 samostatne 😀
Ďakujem veľmi pekne za nazori, ešte som sa nerozhodla na 100 percent ale asi kúpime tu poschodovku 😉
Kralovstvodeti.sk, zariadizbu.sk, "" nomercy"" na MK , podvodnici, Neodporucam, ani tovar ani peniaze nebudete mat! Pani DG je podvodnicka ! Posuvajte dalej Tento odkaz treba ju znicit!!!
stary nick " danciacik" ponuka uz vymazana, novy nick " "nomercy"".
zrovna toto riesim , poschodovu postel mame zo 3roky, baby ju strasne chceli, ale teraz presne opacne,uz ju nechcu, dcera co spi hore uz tam spavat nechce