Ahojte,
Uvažujeme nad kúpou detskej elektrickej postieľky miesto klasickej ale neviem či to nie je blbosť. Tie elektrické detské postieľky sú o dosť menšie ako klasické, chcem sa preto spytat či sa to dá nahradiť ako klasická postielka alebo by som musela potom aj tak kupovať klasickú lebo by mu bola mala? Mate niekto skúsenosti s elektrickou postieľku?
Je to moje prvé bábätko, vôbec sa do toho nevyznám, viem ze tie klasické postielky bývajú este vyplnené mantinelmi a pod., neviem teda či to tam musi byt ale do tej elektrickej by to isto nevošlo aj s babom.
Ďakujem za každú radu
Je to maličké, môže to byť super ale určite budeš potrebovať aj postieľky, toto ozaj pre novorodeniatko. Ale ak to bábätko bude proste chcieť tvoju prítomnosť, tak mu žiadna takáto postieľka nepomôže
myslíš od 4moms mamaroo? ja som ju straaaaasne chcela lenže pred 3 rokmi ešte nebola v SR a navyše v čase hlbokej korony bolo ťažké pre ňu ísť do Nemecka 😭 (tam bola najbližšie, odtiaľ mi odpísali že vedia poslať do Rakúska ale do SR nie). nakoniec fajn lebo sme nerozbalili ani obyčajnú postieľku keďže drobec spal s nami 😂 a na hojdanie sme mali mamaroo lehátko a kočík vonku...