Dobrý koberec do detskej izby

22. feb 2023

Ahojte,

mame pomerne nove koberce v detskych izbach. Vzorom su sice krasne, maju krasne obrazky, no problem je, ze sa hrozne tazko udrziavaju. Mame dievcata a vidiet tam po chvilke vlasy a vsetku spinu. Keby to islo aspon ako-tak jednoducho povysavat, bolo by to ok, ale vysavat tie koberce je fakt asi moja najneoblubenejsia cinnost, lebo to ide tazko a trva to straaasne dlho. Preto zvazujeme kupu novych, no uz sa nechceme popalit. Tie, co mame doma, maju nizucky vlas. Predtym sme mali s vysokym vlasom, ale na to nam zase v predajni povedali, ze tiez to nie je vyhra, lebo vsetok bordel a bakterie sa drzia vnutri, len to tam nie je tak vidiet.
Mate prosim tipy na nejake prakticke koberce? Uz som sa zmierila s tym, ze asi nebudu s obrazkom, takze mozu byt aj jednofarebne, no prosim nieco, co sa bude dat normalne povysavat, teda znesitelne udrziavat.

Dakujem krasne!!!

btus
21. mar 2023

dcéra mala tento https://www.vopi.sk/kusovy-koberec-art-20758-11... a dva tieto: https://www.vopi.sk/kusovy-koberec-art-20773-11.... Teraz už má len tie dva rovnaké, lebo postupne zmenšujeme počet kobercov ako rastie.