Ahojte potrebujem poradiť neviem sa rozhodnúť , prišiel čas začať zariaďovať detskú izbu a mám dve varianty , neviem si vybrať a budem veľmi vďačná ak mi poradíte , taká malá anketa 😁 prvá varianta je celu izbičku dať do bielo ružovej , 70% biele a 30% take svetlé baby pink, čiže taká jemná čistá romantická izbicka.. druhá varianta by bola vynechať ružovú a dať nadčasové farby všetko spraviť v takej béžovej so zlatými doplnkami , napr zlatý luster alebo lampa, béžová skriňa so zlatými uchytkami,komoda tak isto ,proste taký glamour štýl. Mne sa veľmi páčia obe a neviem si vybrať 😞
moja dcera neznasala ruzovu .. a teraz ma 10 rokov no uz sme xy x prerabali izbu do roznych rem-takze z amna bezova ci biela a uz len menit doplnky podla toho co je momentalne in
urcite 2
Dajte nadcasovy nabytok neutralnej farby a doplnky (koberec, zavesy, vankuse...) mozu byt farebne. Ruzova casom omrzi, textilie lahko vymenis, nabytok uz tazsie. Ja som zastancom bielych stien, radsej farebne obrazky na ne. V detskej izbe sa nahromadi kopec farebnych hraciek, netreba pridavat dalsie farby,posobi to potom rusivo.
Pre mňa možnosť 3:
Nadčasové farby, bez zlatých doplnkov.
Doplnky radšej veselé farebné
Nábytok neutrálnu(biely, krémový, sivý...) a menit farebné doplnky. Dobré zvolený nábytok vydrží do puberty, koberce, obliečky, čalúnenie atď vymenia podľa veku, obľúbenej rozprávky atď.
Ak nadcasovy, tak nabytok biely alebo bielohnedy a ruzove doplnky..aj luster vies po par okoch lahko a lacno vymenit
biely alebo béžový nábytok - nie veľmi detský, a doplnky rôznej farby. Zlatú by som isto vynechala. Dcéra v 5 rokoch chcela ružovú stenu ( nábytok mala biely s dvomi ružovými dvierkami). V 10 sme ružovú stenu premaľovali na svetlo šedú a dali čisto biely nábytok. Koberec ostal farebný, nebol s detským vzorom. Luster mala nadčasový - bielo - svetlo žltý
1.