Ahojte, objednavali ste niekto detsku postel cez internetovy obchod Maxmax? Najlepsie niekedy v obdobi februar, marec, april 2020? Potrebujem sa spojit s niekym kto objednaval ci mu uz prisla alebo nie. Vopred dakujem 😉
Kupovali sme koncom aprila, po 9 dnoch od platby prisla. Kvalita inak nic moc :( konkretne detska postel Minnie Paris
Skoro 3 týždne dozadu som obj. malej posteľ. Keďže písali, že je na sklade, tak som ju hneď objednala, že nebudeme dlho čakať a príde čím skôr. Poslali mi potvrdzujúce maily, o pár dní aj sms, že či ju môžu v najbližších dňoch doručiť, aby som im odpísala, tak som to potvrdila a odvtedy nič! Písala som im na to isté číslo, že kedy bude doručená, lebo ju potrebujeme a oni už neodpisali. Platila som vopred bank.prevodom. 😥 Takže ja len dúfam, že príde čoskoro.
My sme odtiaľ objednali ale koberec, posteľ máme z tejto stránky, za dva dni bola doma
https://www.postielky-postele.sk/produkty/posti...
Len dávam vedieť, že mi volali na konci min. týždna, že sa pri preberaní/prevoze nejako stratil matrac, preto posteľ nedoručili. Informovali o tom cz dodávateľa a hneď mi prišiel ospravedlňujúci mail, že reklamáciu vybavia za mňa a dnes opäť mail, že v piatok expedovali úplne novú posteľ, uprednostnili moju objednávku a už by mala byť čochvíľa u nás. Vyzerá to sľubne, tak uvidíme, kedy príde a či budeme spokojní.
@dominika087 držím palce aby už prišla. Vyzerá že sa snažia a naozaj majú toho len veľa. Uvidíme...my čakáme od 3.5. a povedali že ešte dva týždne určite ..snáď to príde vtedy...dajte potom vedieť či ste spokojná a či dorazila. 😉
@bea252 posteľ včera dorazila a sme spokojní 👍 dúfam, ze čoskoro príde aj vám a ostatným
@dominika087 tak to som rada že ste spokojná ☺️nám ešte stále neprišla. Ktory typ postele ste objednávali? Už sa nevieme dockat
@bea252 ...rozmer 160x80
Ako ste, prosím, s posteľami spokojné?
@lenusik296 je pevná, jednoduchá a pekná...za nás je ok 👍
@dominika087 ďakujem pekne 🙂 tak nejak si ju aj predstavujem
@lenusik296 my sme spokojní, za tú cenu super, kupovali sme rozkladaciu s úložným priestorom, ale pre ťahsie dieťa by som asi zvolila kvalitnejší madrac.
Ja som tiez s postelou spokojna, len ta cakacia doba 😤 mali napisane ze tovar skladom odoslu do vianoc (bolo to 4 dni pred vianocami), jasne ze neodoslali. Ked som pisala tak ze mali toho vela ze postel pride hned prvy januarovy tyzden. Postel prisla po mesiaci aj to zly rozmer. Reklamaciu som urgovala kazdy den a az po vyhrazani sa zakonom mi ju konecne poslali.
@dominika087 ta bocnica sa da prosim zdemontovat?
Veľmi nekvalitný tovar, tento obchod neodporúčam radšej IKEA.
@dominika087 nepraska Vam rost?
Nas maly ked kus poskoci rost sa prepadne🙄
@monana25 zatiaľ nie, ale zas neskáče do nej a ani na nej nejak extra, tak možno keby skúsila viac podskočiť, tak by to nevydržalo, ale zatiaľ ten problém nemáme, žeby to prepadávalo
Pripnem sa baby, má niektorá od nich aj poschodový posteľ? Ak áno ste spokojné? Nespadnu tie postele na seba?
Tiež sme kupili 2 postele z tej stránky, zamna veľká spokojnosť a rýchle dodanie… čakali sme asi 5 dni lebo boli aj sviatky 🙂
@bea252 my sme vcera objednali na dobierku a ziadaju nas zalohovu platbu vopred