Prosím, pošlite mi foto detských izbiciek pre prvacku...mame malú izbicku...dakujem
@zuzana271 Tak ti poviem, ja som mala nejakú predstavu, ale keď som začala chodiť po predajniach s nábytkom a nejak to skladať, dopadlo to úplne inak a ešte lepšie 🙂 totiž, chcela som ešte posteľ s úložným priestorom,...ale...moja slečna sa zaľúbila do takej romantickej bielej kovovej len s roštom a bez úložného priestoru 😀 tak zvyšok som už doladila.
no ja poviem len tolko ze ja som sa s mojou prvackou a tento rok bola druhacka ucila v kuchyni, nakolko bolo nad nou neustale treba sediiet a v kuchyni to mam lepsie pre 2 miesta, Predpokladam ze este aj v tretej sa bude ucit so mnou v kuchyni. Je dost nesamostatna v uceni. Inac co si pamatam ja tak tiez dlho som sa ucievala v kuchyni nakolko mama si nieco robila a mohla ma skor skontrolovat az ked som bola druhy stupen som sa tusim zacala v izbe ucit.
@zuzana271 To nevadi ze izba je mala. Bude pekna, utulna, pre prvacku ako stvorena.
V izbe potrebujes len postel a ulozny priestor (saty, hracky, skolske potreby). Stol na ucenie moze byt aj nemusi. Ale radsej by som dala ak by potrebovala klud na domace ulohy a nemohla by to mat v jedalmi alebo kuchyni. Velky priestor na hranie vobec netreba v izbe... je praktickejsie ak sa dieta hra v kuchyni alebo obyvacke pod dozorom.
Urcite by som volila poschodovu postel ale spodnu postel by som nahradila pisacim stolom alebo citacim kutikom. Ten citaci kutik urcite urob... nielen na citanie ale aj take miesto kam sa schova ked nema naladu na svet alebo aj zdriemne.
Nechaj ju nech vyberie aspon nejaky nabytok ale neprived ju do obchodu a ze teraz si vyberaj... daj jej len par moznosti, ktore vsetky vyhovuju tebe. Deti maju dost odlisne nazory od dospelakov a nie vzdy je to prakticke.
Uzi si to.. ja sa uz teraz tesim na ten cas.
@andreatytler ďakujem krasne
Este zopar inspiracii... ta suchalka sa mi zda super napad a myslim ze kazde dieta by bolo nadsenim bezseba ale neviem ci by sa vam to zmestilo do izby.
Ja mam velmi rada tie poschodove postielky a myslim ze deti tiez. Pod potielkou moze byt ten citaci kutik, skrisa, skrine alebo pisaci stol... aj ked to nie je idelne lebo ten by mal byt pri okne... ale zas v zime je malo denneho svetla a treba svietil lampou aj ked je stol pri okne. Mozes mat postel aj dole a urobit skrisu nad postielkou.
Ta posledna je moja oblubena co sa farieb a tvarov tyka...
Základ je vytvoriť priestor pre školské povinnosti, zaobstarať stôl, stoličku, ktorá bude vyhovovať. U mňa bola priorita veľký stôl s dostatočne veľkou pracovnou plochou, ktorý sa bude dať umiestniť pod okno, kvôli dostatku svetla. Zvyšok už je na tebe 🙂