Dajú sa niekde dokúpiť šróby do postieľky?

annaannies
20. nov 2024

Daju sa niekde dokúpiť šróby do postielky ???
Kupili sme postielku cez modry konik ale šróby v nom neboli

thirstymonk
21. nov 2024

V zeleziarstve. Samozrejme, musis vediet, ze ake.

madeincssr
21. nov 2024

@annaannies nevieme odkial si. Su aj specializovane predajne so spojovacim materialom, kde je naozaj velky vyber uz na predajni. Alebo aj v marketoch typu Obi (a podobne) je vacsia sekcia so spojovacim materialom.
Vzdy tam chod s jednou z tych srobov (ak mas), alebo musis pofotit kam patria a zmerat si priemer a dlzku, aku potrebujes. Ak ide o drevenu postel, tak vsetky mozne skrutky kupis v obchodoch s nabytkovym kovanim (alebo na webe).
A do tretice, oslov nejakych chlapov kutilov a mpzno take maju a daruju ti.

janetinka27
21. nov 2024

@annaannies ahoj, my sme kupili v detskom obchode s postielkami, oni mali par skrutiek na predajni,ale nam chybal cely balicek skrutiek (odlozili sme a stratili), tak nam ich objednali. Ukazali sme im foto postielky, oni to uz poznali

abab
21. nov 2024

kúpila som v Hornbachu. Jeden sme stratili, vzala som iný so sebou a dokúpila podľa neho.

annaannies
autor
21. nov 2024

@thirstymonk problem je ze nevieme

madeincssr
21. nov 2024

@annaannies tak potom zobrat rozobratu postielku do dobreho obchodu s nabytkovym kovanim a oni vam tam najdu, ake treba.

thirstymonk
21. nov 2024

@annaannies Pošli fotky. Dám pipik do ohňa, že to budú klasické sedmičky konfirmaty.

annaannies
autor
21. nov 2024

@thirstymonk mi to mame v rozobratom stave

saxana000
21. nov 2024

Tam idu tie klasicke dlhe sroby s takou poistkou na imbusak zvnutra.12 ich budes potrebovat. Vsetky tieto klasicke postielky ich maju myslim rovnake.

saxana000
21. nov 2024

Skusila by som najprv poprosit mamicku co vam to predavala ci by sa po nich doma nepozrela. A ked nie smer zeleziarstvo..

annaannies
autor
22. nov 2024

@saxana000 presne tieto som pozerala na internete len som vahala ci objednat

annaannies
autor
22. nov 2024

@saxana000 povedala ze hladali a nenasli

madeincssr
22. nov 2024

@annaannies na tej postielke dobre popozeraj, ci na KAZDOM spoji, kam ide skrutka (srob ako su na tom obrazku), je v tom druhom dieli, s ktorym to spojujes, priecny otvor na tu valcovitu "maticku". Tam sa ten valcek musi strcit a donho potom pasuje ten srob.
Podla mojho odhadu tam bude treba [aj] ine skrutky - take so zavitom do dreva (ktore sa skrutkuju priamo do predvrtaneho otvoru v dreve toho druheho dielu).

Ukaz postielku nejakemu chlapovi-kutilovi, alebo s nou zajdi do predajne s nabytkovym kovanim, kde ti predaju take skrutky a v takom mnozstve, ake tam treba.

saxana000
22. nov 2024

@madeincssr ved to je vidiet na fotkach tie diery na "maticku.aj na boelych castiach aj na roste.

saxana000
22. nov 2024

@annaannies su to ony podla tvojich fotiek postielky kludne ich ber.