Prosím Vas poradte mi co do adventneho kalendara 🙂
Nas mal min rok anglicaky plus sladkosti brumik kinderko a tak
my robíme opačný kalendár, deti tam dávajú drobnosti, ktoré potom darujeme
@tortelinka jeej to je krásne. Aspoň sa deti naučia, že je dobré aj dávať a nie len brať a dostávať!
Ten opacny kalendar to je super napad, to urcite aj my zaaplikujeme, ked maly vyrastie a bude vacsi. 🙂
opačný kalendár budeme aj my robiť, ale ešte nie, tento rok chcem ešte normálny, chcela by som to spraviť štýlom, že nejaké maličkosti. Sem tam nejaká hračka. Nejaké gumičky zaujímavé, sponky. Prípadne nejaký náramok, nejaký koláčik. Aby bolo z každého rožka troška 😉
@katizz ja som zatiaľ vymyslela oriešky, sponky, gumky, goralky na navliekanie, balónik, magnetky, rastúce zvieratko do vody vo vajíčku, skakajuca loptička, rukavičky, ponožky, rolnicku, čo dáme na zips, a kazdy deň dám 4 gumené vitamínové medvedíky alebo rakytnicky, namiesto cukríkov
ja som tam dala aj ,,povinnosti,, Ako dnes pomôžem s večerou, alebo s upratovaním, dnes si pozrieme spolu rozprávku, zaspievame, naučíme sa básničku. Podľa veku.
@katizz ja som dávala Pepa pig figúrky, sponky, malú čokoladku, figúrky zvierat, pečiatky,neskôr keď bola väčšia farebné kriedy na vlasy,nálepky na nechty,vianočné ponozky...