Čo dať na okno do dievčenskej izby?

dada7701
1. nov 2020

Prosím poraďte, čo dať na okno do dievčenskej izby...žiada sa mi tam záclona, ale nejako som to nedomyslela, pretože na tej pravej strane sme dali poličky🙄....samozrejme je riešenie dať ich ďalej alebo preč, ale okrem tejto alternatívy čo by ste poradili ? Dik za cenné rady 😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adalmba
1. nov 2020

@dada7701 ja nemám v dome ani 1 zaclonu, ja by som nalepila na okno nálepky s motívom kt. Má rada, napr. Lolky, Barbie...

dada7701
autor
1. nov 2020

@adalmba no pôvodne keď sme sa nastahovali aj ja som vravela,že lapače prachu žiadne nechcem a teraz ich mám skoro všade 🤣...jednoducho mi príde také prázdne okno 😉

jaja1979
1. nov 2020

@dada7701 ja mám tieto rolety, sú krásne zvnútra aj zvonku, dajú sa zo šírky strihať, takže ich môžeš prispôsobiť na šírku okna. Kúpila som ich v ikei. Dajú sa upevniť na stenu aj na strop. Mali by mať dva rôzne rozmery.

andreatytler
2. nov 2020

@dada7701 Podla mna stale mozes dat zaclonku aj napriek tej policke... odhadujem ze mezi policou a oknom mas tak 10-15 cm... to je dost. Alebo sa ojis ze zaclona sa bude zachytavat o tu policu alebo kvet co je na nej? Ak ano, tak mozno ak ich prichytis na strane alebo v strede.
Moj nazor je ze nic nezutulni dom tak ako zaclona.
Tie rolety co ma @jaja1979 mame tiez a su super.

majulino
2. nov 2020

Ja mam takuto v detskej

btus
3. nov 2020

@majulino tuto som kupila aj ja,ale este ke stale v skrini.