Chicco svetlo - lampička

monikabotosova
1. jan 2024

Ahojte mamičky,

rodinní známi nám chcú kúpiť nejaký darček k narodeniu bábätka, tak by sme chceli nejaké svetlo na noc, keď sa zobudí, ideálne niečo čo nezobudí muža 😁 takže nie veľmi silné svetlo. Dosť sa mi pozdávajú tieto od Chicco, prenosné, nabijatelné, nerozbitné, ma niekto? 🙂 prosím o vaše skúsenosti, či ste spokojné? 😊 Prípadne ktoré konkrétne máte 🙂 Ďakujem.

My by sme si to za normálnych okolností nekúpili, resp ja som chcela babylove medvedíka za 6€, len mužovi sa nepáči, že to ide len na jednu CR2032 batériu, že nechce do toho baterky furt kupovať.

bluemoon24
1. jan 2024

@monikabotosova my mame toho medvidka vpravo nahore - pouzivame ho od narozeni syna (takze 2 roky) a jsem spokojena. Je nerozbitny (syn s nim kolikrat hodil o zem), baterie vydrzi dlouho i po dvou letech. Jedine, co me stve je, ze nema ciste zlute svetlo, jen bile nebo barevne menici se.

lucia13022023
1. jan 2024

V dmke je veľmi dobre svetlo, taky medvedík. My sme mali ale do zástrčky také malé svetielko asi prvé 4 mesiace, teraz už svietim mobilom keď niečo treba ☺️

vilma7
1. jan 2024

Kúpte nabíjacie baterky a nabíjačku. Problém vyriešený.

monikabotosova
autor
2. jan 2024

@vilma7 ale veď gombikove nie sú nabijatelné 🤔 či áno?

jgk24
2. jan 2024

mame jezka a som spokojna, nabijame ho raz za dva dni, ale nabije sa rychlo, je tam biele svetlo plus 9 farieb na vyber...syn ma 3,5 a svieti mu celu noc v jeho izbe