Bývanie vedľa autoservisu

29. máj 2020

Ahojte, bývam na dedine no na bytovke kde sme 4byty. Vedľa nás odkúpil jeden pozemok a ide tam robiť autoservis momentálne všetko preraba...... No všetci máme strach od vtedy ako sa tam bude bývať mame svoj dvor no hneď vedľa práve servis? Ma niekto skúsenosť s takým niečom ako sa vám vedľa takéhoto podnikania býva?

salome123
29. máj 2020

Myslím že hluku by som sa až tak neobavala, skôr sa môžete pripraviť na to, že tam budú auta kade-tade parkovať a postávať.

lenuliatko84
29. máj 2020

Ked bude hluk a auta kade tadd,dajte staznost na mesto

alenah31
29. máj 2020

aj autoservis musí mať otváracie hodiny - pripravila by som sa hlavne na zvýšenú premávku. Čo sa týka hlučnosti - tohto by som sa zasa až tak nebála, toto povolanie si vyžaduje nejaký hluk navyše - ale zasa bude to v prac. čase, práce sa vykonávajú väčšinou vo vnútri, vonku max. prezúvajú gumy resp. doleje olej na počkanie a pod. Čo sa týka parkovania kade tade - nemôže, musí mať vyhradené miesto kde bude vozidlá parkovať - ak by sa vám zdalo, že je tam v tomto bordel a bráni vám svojím podnikaním v užívaní vášho majetku treba kontaktovať obecný úrad a musia s ním urobiť poriadok. Mohlo to byť horšie - mohol si tam napr. otvoriť krčmu🙂

korunka1
29. máj 2020

Zisti si, či má na ten servis stavebné povolenie

luccija
29. máj 2020

Tak sa priprav na koniec kľudu.Chlapi sa budú vonku rozprávať, príjazd áut..ako ďaleko je to od Vás?Ak všetko dodrzia nie je čo napadnúť a budeš si musieť zvyknúť.Samozrejme, že tam bude hluk, budú búchať dvere otvárať sa garaz a pod...ja by som to nechcela a išla by som preč.

marca12
29. máj 2020

Byvali sme vedla servisu. Hluk vobec nebol,bali sme sa,ze budeme pocut kompresor a utahovacku kolies,ale nic nebolo pocut. Dokonca ani plna cesta aut. Majitel bol poriadny,takze ziadny problem. Chodilo k nemu vela aut,ked prezuval na jar a jesen,ale inak nikdy nemal vela aut naskladanych na dvore. Zalezi,aky je majitel. Niketore servisy maju dvor,ktory vyzera ako u ciganov na dvore a ine zase pekny poriadok.

marca12
29. máj 2020

@luccija netaraj preco musia ludia vzdy vsetko vidiet len negativne. V byte takisto pocuje vsetko.

beronsche
29. máj 2020

My mame servis v susedstve. Tiez som sa velmi bala, co to bude, koniec dedinskej idylky a tak.. 🙂 Ale popravde, malokedy ho vobec registrujem.. Viem si predstavit aj horsieho suseda 😉 Len taketo skusenosti su neprenosne, pretoze to, ako vas to bude/ nebude rusit zalezi od mnozstva faktorov a kazda situacia je ina..

luccija
29. máj 2020

@marca12 lebo vidím...chlapi stoja vonku fajčia a čakajú.Niekomu to vadí druhému nie.Je to môj nazor

autor
29. máj 2020

Povolenie všetko má..... Boreldelu sa nebojíme lebo mame vysoké tuje postavené ze do toho dvora není vidieť ani on k nám no pri tujach mame murovaný altánok veľký aj záhradné sedenie gril a on z druhej strany ma hneď budovu....a istú časť plotu nám robí naša bytovka...... No cestu príjazdová mame takú ako dá SAP povedať ze slepá ulička takže aj tých áut sa bojíme ze prídeme a nebude kde parkovať pretože pred tým sme po pri ceste parkovali iba majitelia bytovky vlastne hneď ako začína ulica je bytovka servis a ďalšie dva domy vedľa servisu takže naozaj neviem ako to tam bude z parkovaním..... A ak bude nejaký hluk alebo smrad ďasa to nejako riešiť aby sme sa len zbytočne nehľadali ako susedia? Kedysi tam bola dielna ale len na motorky ze vraj to bola čistá katastrofa v tej dobe nevedeli nič s tým robiť kľud nastal až keď sa rozrástol a potreboval ešte vecsiu kapacitu dielne...... Takže štáty majitelia sa všetci zas tohoto boja

0silvia0
29. máj 2020

možno by bolo fajn si majiteľa odchytiť a povedať mu svoje obavy a aj svoje predstavy. U nás sú dva autoservisy v blízkosti, nie nebývame úplne vedľa. Oba sú v radovej zástavbe rodinných domov. Jeden autoservis funguje tým štýlom, že majiteľ si drží v servise maximálne dve autá na svojom parkovisku. Druhý servis tam má tých áut viac, odparkovaných popri ceste, niekedy aj 6-7. Čiže záleží naozaj na konkrétnom majiteľovi a na jeho postoji.