Prosím Vás prerábame byt a chcela by som bielu kuchynskú linku s bielymi spotrebicmi,mate niekto skusenost.Ako je to s udrzbou vidno vsade spinu,alebo zazltnutie od varenia?Dakujem za kazdu radu.
Dá niekto aj fotky? Tiež by sa zišla inšpirácia..
Kamarátka má bielu matnu a je nadmieru spokojná. Aj spotrebiče biele
@mrsava my okrem spotrebicov mame tiez do biela ale linku by som si uz nedavala cisto bielu, skor taku mravorovu, alebo taku s jemnym vzorom, lebo nic nerobim len ju cifom stale utieram, vidno kazdu smuhu. Ale budeme urcite menit o par rokov tak na to sa tesim a uz to tak neriesim
Už som videla aj bielu linku + biele spotrebiče, ale ja som dala linku farby jelša /taký príjemne žltohnedý odtieň/ + biele spotrebiče. Mne sa páčia farby, pôsobia povzbudzujúco. Keď niekde prídem a majú čiernu obývaciu stenu tak si vždy pomyslím, že toto nie.
Biela linka je pekná, ale biele spotrebiče vyzerajú otrasne, mne to príde tak "lacné"...
@slnecnica82 no take klasické biele ano. Tam by veru mohli popracovať na dizajne. Ale k bielej sa mi aj tak skor hodia nerezove spotrebiče. Ale Gorenje ma kolekciu Classico a ta je super. Len farba je skor vanilková. Ja ju mam k vanilkovej kuchyni.
@mrsava umyvacka, rura a digestor su Bosch, varna doska Electrolux kedze Bosch uz bohuzial biele plynove sklokeramicke nevyraba. Co sa tyka digestora, nemozem vam na neho povedat hodnotenie, kedze digestor vyuzivam minimalne. Kazdopadne, nie je napojeny na stupacky (kedze sa to technicky nedalo) cize neodsava realne len cirkuluje vzduch a "odmastnuje". Do Amica spotrebicov by som nesla. Maju zaujimavu cenu, len ci to nebude na ukor zivotnosti. Neviem, ale neriskovali sme polske elektrospotrebice. Voci Mora a Gorejne vyhrady nemam ziadne 🙂 a dakujem ☺ verim, ze aj vam sa podari vybrat kuchyna s vasej maximalnej spokojnosti 🙂
@mrsava my mame bielu som velmi spokojna no nedala by som si uz matnu ako mame ale radsej lesklu. A spotrebice mame tiez biele gorenje rad simplicity je pravda ze to uz je 6 rokov co sme zariadovali no aspon ti mozem povedat ze vsetky spotrebice 100% funguju doteraz klop klop klop 🙂
@mrsava ahoj, ja mam kuch. linku bielu vysoky lesk + čiernu vysoky lesk. Pracovna doska + zastena takisto leskla biela. Ta biela je super a vobec ju nemusim casto cistit ( len postriekam clinom a utriem) ale ta cierna je strasna vsetko ba nej vidno ako na policii keby som otlacky davala... takisto mam cierno bielu kupelnu a s bielou ziaden problem ale ta cierna nikdy viac. Len spotrebice biele nedavaj nie su pekne a vyzeraju zvlastne.
My mame linku v bielom vysokom lesku, biely kameninovy drez, biele spotrebice vratane bielej sklokeramickej plynovej varnej dosky. Prac doska je svetlo siva a za linkou mame biely velkoformatovy leskly rektifikovany obklad. Samozrejme co sa tyka cistenia treba utierat varnu dosku, na ktorej ale vidno flaky ovela menej ako na nerezovej, drez treba umyvat takisto a samozrejme z casu na cas utriet obklad. Ale necitim potrebu umyvat kuchynu viac ako ked sme mali tmavsiu. Ani ziadne zazltnute miesta nie su. Ja som velmi rada ze sme sa rozhodli pre bielu, presvetlilo nam to inac tmavsiu kuchynu, kedze je to severna izba.