Aký sedací vak?

vikusjk
2. nov 2022

Ahojte dievcata, prosim vas poradte mi dobry sedaci vak, chcela by som dcere pod stromcek. Aky tvar je dobry? Vacsinou sedi v takom polosede/pololahu. Chcela by som vacsi, teda aby jej bol dobry este par rokov (ma 10 teraz).
Ak poznate aj nejaku predajnu, kde si to mozem ist pozriet a vyskusat, budem rada. Jedna bola roky v shoppingu na zlatych, ale myslim, ze uz tam nie je. Dakujem 🙂

simonah73
2. nov 2022

my mame tuli sofu, ale nakoniec skoncila na terase, kde obcas na nej niekto sedi. dlhsi cas bola zatvorena v satniku, lebo skratka vsade zavadzala, takze treba uvazovat aj nad tym, lebo je to fakt velke ak kupis napr taky obdlznik aky mame doma my. a teda kupovali sme pred rokmi v predajni kommandoru, ked sme kupovali vstavane skrine.

olinka246
2. nov 2022

U nás doma sa využíva pravidelne a máme tento 🙂 https://www.verapostele.sk/sedaci-vak-bondo/

smitjan
4. nov 2022

Pozri tento, kupovali sme ho u Kondelu a dobre sa v nom sedi, to uz ked ma 10, tak je lepsie kupit takyto, vacsi, ze vlastne aj dospely v nom moze v pohodke sediet. Ja nedam nan dopustit, velakrat aj ja v nom sedavam 😉

vikusjk
autor
4. nov 2022

@smitjan vdaka za tip, moj muz si mysli, ze ona viac vyuzije ten klasicky vankusovy typ, konkretne sme zatial vybrali Tuli Sofa, lebo ona aj po leziacky, aj po sediacky, aj vselijak sa zvali a ten Sofa sa da tvarovat a vyuzit na rozne polohy, i ked jeho cena ma dost prekvapila 🙈

smitjan
4. nov 2022

@vikusjk tak to je uz na vas, ze co, ale teda maju viacero typov a my sme kupovali z tade preto, lebo tie ceny sa mi zdali ovela prijatelnejsie ako inde. A teda kvalita je velmi dobra.

simonah73
4. nov 2022

slecna "pohodena" na vaku mala vtedy zhruba 1,5 roku, koncom mesiaca bude mat 11r. a teda v pohode sa na nom vyspi aj dospely clovek aj ked nohy bude mat uz asi na zemi.

vikusjk
autor
4. nov 2022

@simonah73 presne tento druh, Tuli Sofa sa nam tiez pozdava a teda zatial vyhrava tento. Mate tiez odnimatelny potah?

smitjan
4. nov 2022

@simonah73 len toto je ozaj asi tak skor na lezanie, na tom sa asi bohviejako nesedi, nie? :/

vikusjk
autor
4. nov 2022

@smitjan na sedenie si ho musis ulozit inak

simonah73
4. nov 2022

@vikusjk ked sme ho my kupovali to je tych 10r dozadu tak nemal este odnimatelny potah. ked otvorim zips tak vidim uz tie male gulocky.

simonah73
4. nov 2022

@smitjan da sa na nom aj pohodlne sediet, len si to musis upravit. tu je upravene ze si do toho sadnes. foto 08/2015

sadkoni
4. nov 2022

@smitjan tiež máme z tohto obchodu, Getaf sa volá, vyzerá väčší podľa fotky, od toho tvojho a dá sa na ňom aj sedieť, aj ležať, čo je úplne super. Najmä na Vianoce, keď rozprávky pozeráme, tak je úplne využitý a pomaly sa oň bijeme 😀 😀

smitjan
6. nov 2022

@simonah73 aha chapem, no tak kazdej nam vyhovuje nieco ine, je to normalne 🙂
@sadkoni tak tie rozmery su dnes rozne, aj farby, prevedenia, je toho ozaj vela. My kym sme vybrali taky, aby sa nam pacil, aby bol aj pohodlny, tak to trvalo 😀

simonah73
6. nov 2022

@smitjan ved to je jasne. my sme ani velmi nerozmyslali, ze by sme si ho kupili, ale ked sme vyberali vstavane skrine cez komandor tak oni ich vtedy zacinali predavat a bola celkom vyhodna cena tak sme ho zobrali aj so skrinami.

lennaa
8. nov 2022

A my s muzom sme hned kupovali @simonah73 vak ked sme zacali spolu byvat, to bola vec, ktoru sme chceli obaja 😀

penelope11
11. nov 2022

@lennaa to je dobre, ze ste hned v tom takto mali jasno. Ze ked aj takto oddychujete, tak si vlastne nemozete nic vycitat 😀

ujaju
7. dec 2022

Máte jeden @lennaa? Či ste si rovno dva? Akože tiež to mám veľmi rada také vyvalenie po náročnom dni a pred telku, nejaký dobrý film, to musí byť super, to inak nejde.

sadkoni
12. dec 2022

@ujaju áno je to dobrá vec, na to si človek veľmi rýchlo zvykne. Aspoň teda u nás to tak bolo, aj teraz cez víkend, je to taká pohodička potom a cez sviatky počkaj, či sa aj biť oň nebudeme 😀 Lebo to cez Vianoce, to u nás je pomaly každý deň taká pyžamová, filmová pohodička.

smitjan
13. dec 2022

@simonah73 hej to rozumiem, tak kazdy to ma inak, u niekoho je to dobra vec, casto vyuzivana, u niekoho ee, kazdy sme na nieco ine zvyknuty, to je proste fakt. 🙂

lennaa
14. dec 2022

Jeden @ujaju ale tak casom mozno este dokupime, len ono je to aj o priestore, neviem ten druhy kam by sme dali, lebo teda mame velku sedacku, tak v obyvacke uz neviem neviem, kde by bol, ale je to prakticka vec.

ujaju
14. jan 2023

No čo aj to bolo tak ako si písala, že to bude @sadkoni??

sadkoni
15. jan 2023

@ujaju bolo, až kým neprišli svokrovci, že nám kúpili nový vak, aby sme nemuseli takýmto problémom čeliť, ešteže je tá moja svokra taká vnímavá a ani nepotrebuje aby som jej s darčekmi radila 😀

smitjan
15. jan 2023

@sadkoni to vazne? Odpadnem, tak to je fajn, ze sa vam trafili do toho, co sa vam zide, lebo ta moja zase rada kupuje take darceky, co teda moc nejako osobne neviem vyuzit, tak toto ti trosku v dobrom zavidim.

mmmonika
18. máj 2023

@vikusjk Prosím ťa kvalitu poťahu po rokoch hodnotíš ako?

vikusjk
autor
18. máj 2023

@mmmonika po rokoch este neviem, lebo dcera ho ma len od Vianoc 😉

mmmonika
18. máj 2023

@vikusjk Jasné, ďakujem. Som si zle pozrela, kedy si písala príspevok 😉

keira
28. máj 2024

@simonah73 a kvalitou?