Ahojte, nášmu 3 ročnému synčekovi zariaďujeme detsku izbu a neviem sa rozhodnut akej farby nábytok. Určite nechcem žiadnu "detskú" farbu. Chceme nech ju má už na dlhšie. Rozhodujem sa nad bielou fatbou alebo sa mi páči aj dub sonoma. Ako to máte doma vy? Farba stien je svetlosivá a biela. Ďakujem za každu radu 🙂
Mame bielu a dub sonoma ako kombinaciu. 3r syn.
My máme orech s vanilkou (veľa tmavšej, trocha svetlej)
Moje dvojičky párik majú bielu skriňu na mieru s policami a dole sufliky na hračky s oranžovou prednou lištou, na ktoré sa vedia postaviť a vybrať si ktorú knihu ci hračku z poličky chcú a masívny nábytok postel výsuvná a rastúci nábytok stôl a stolička, ešte máme pod stoly sufliky na kolieskach, ale to sme ešte nezlozili a v druhej izbe majú vstavanú skriňu na oblečenie a knižnicu na celú stenu vo farbe duba... Prišlo mi to neutrálne a jedine co sa mení su nálepky na skrini vo veľkej izbe a obsah políc 🙂
My sme robili synovi vlani, ked mal 2, nabytok na mieru, zaklad je dub a niektore casti su biele/dvere rolldoru, zasuvka. Sfarebnili sme to boxami na hracky, kobercom, stolikom plastovym. Tiez bol moj umysel, ze to moze byt izba aj pre teenagera neskor, takze staci detske doplnky zamenit
Sestra tak vyskladala v Tempe Kondela detsku pre moju neterku a teda perfektna 🙂 Podla mna v takomto veku uz moc do detskych motivov nema zmysel ist, deti velmi rychlo rastu a zbytocne by sme kopu penazi vyhadzovali von oknom, keby sa nabytok u deti meni kazdu chvilu.
My sme vyberali u CILEKa. Aj pre syna, aj pre dcéru. Podľa mňa krásny nábytok s kvalitným kovaním.