Dobrý večer, viete poradiť značku matraca, ktorý je vhodný pre 2 ročne dieťa? Viem, že by nemal obsahovať pamäťovú penu kvôli rastu a mal by byť stredne tvrdý alebo tvrdý. Viete mi niečo odporučiť? (Veľkosť 120x200 cm) ďakujem 🙂
Nedávno som malému kupovala nový matrac do novej postele 160x80 . Kúpila som kokos,pena,pohanka. Za nás super 👌
@deniska2706 pohánku nechcem, chytá pleseň a často sa tam dostanú aj chrobáky (čítala som recenzie a videla som aj taký matrac rozrezaný a fuj), ale tak možno to bola len nejaká nízka kvalita alebo zlé zaobchádzanie s matracom...
Treba vyberať aj podľa roštu v posteli
@gabulienka623 čo konkrétne myslíte?
Ahoj,máme pevný rošt v posteli a kupujeme ten istý matrac čo staršiemu - Materasso Primátor T4. Je tvrdší, má väčšiu nosnosť, aby sa nezležal keď si k malému treba ľahnúť. Tak nám poradili v predajni. Starší ho má už 2,5 roka a nie je problém, poťah sa dá odzipsovať a prať.
@kikulienkadd pozerám akurát to Materasso a pozdáva sa mi...hovorili vám aj o inom matraci tejto značky, ktorý je tiež fájn?
@gabika4 pravdupovediac, inú značku matracov doma ani nemáme. Na manželskej posteli máme nejaký starší s kokosovym vlaknom, myslím, že sa volal president royal termopur. Ale to si nie som istá. A do detskej postielky máme tiež Materasso matrac. Ani s jedným nebol problém,takže keď hľadám nový,idem hneď po tejto značke. V predajni nám ukazovali viaceré ale tento bol pre syna asi naj.
Skús pozrieť Danex plus