Dobrý deň prosím Vás neviem akú posteľ mu mam kúpiť uvažujem nad touto len kvôli tomu že má malú izbu a nemá sa kde hrať, ide oto že dodnes bol v postieľke lenže tu včera rozbil a to už druhý x zbytočne budeme kupovať 3 postieľku to sa už podľa mňa neoplatí....on v nej skákal a tak spodné tyčky praskli ďakujem za názor ,ja sa len bojím že vypadne s predu lebo na boku bude mať stenu vedľa nás vysokú manželskú posteľ a ide vlastne len o ten predok
Neviem, ako tvoje dieťa, naše sa prehadzujú, takze ani pre 6r nepripadá do úvahy poschodová
zalezi od dietata, dcera mala rovesnicku a ona spala uz ako 3r urcite v takejto. Popravde ja by som sa bala. Ale potom je tam este ine riesenie, a medzi stropom a postelou urobit zabranu az po strop napr "mreze" alebo sieť atd.
Ale popravde bala by som sa. AKo sa vam podarilo rozbit dve postielky ? :D Moja mala od cca 1,5r postel 160cm z ikei (predtym klasicku drevenu a potom chvilu cestovnu), so zabranou, par eur stala. Potom uz dostala velku... nikdy z postele ani nizkej ani ziadnej nespadla.
@tramtada31 výšku ma ale len 107cm ale áno porozmýšľam to asi jedine keby len dám ešte vysokú zabranu z spredu alebo kúpime inú nízku teda
@simca06022011 áno aj nad tým sme uvažovali že spredu dať vysokú nejakú zabranu ,no on si myslel asi že to je trampolína keďže nanej rad skáče, je veľmi živý....
@adzy no tak oducit skakat na posteli... ved ked bude skakat na tomto tak sa dolame...
@simca06022011 nebude na tomto lebo sa nebude mať kde chytiť, v postieľke sa držal a tak skákal naneho nič neplatí, hádam sa to zmení vekom heh
no, to teda podla mna vobec nie je dobry napad, je vysoka, dvojrocne dieta este nevie tak pokojne spat, kludne sa moze prevalit a spadne dolu ani nevies ako. vsak je vela peknych, nizkych postielok, staci popozerat, dat do googla 🙂
Kúpte mu klasickú posteľ so zábranou a trampolínu na dvor. V každej posteli keď bude skákať bude zachviľu dolamana.
@januska12323 ma na dvore trampolinu áno však ťažko mu to vysvetliť on je tvrdohlavý robí si po svojom ale myslím že skákať už nebude nebude sa mať coho chytiť bez toho len tak neskače, v postieľke mal sa čoho držať, áno už som našla obyčajnú posteľ kde sú dve také zábrany autíčka
dvojrocnemu takuto vysoku urcite nie