Ahojte. Prosím, poraďte ako zabezpečiť schodíky na poschodovú posteľ? Ročný syn nonstop lezie hore. Keď som sama s ním, zavriem dvere do detskej. Ale keď sú staršie deti doma, tak nedávajú si pozor, aby zatvárali dvere. Zábrana na schody nepasuje. Dať hračku, tulivak, truhlicu, či stoličku nezaberá, odsunie si. Ďakujem za každú radu.
@uriva hmm... náš taký nie je. Nič nie je, čoho by sa bál. Ale aj tak ďakujem.
@19daniela90 Najbezpecnejsie bude naucit ho zliezat dole.
@beata_k tak to vie... aj starší ho vedú zložiť. Ale ja sa bojím, že vypadne z horného poschodia. On vylezie hore, sadne si a hrá sa. Tá posteľ má poličky, deti majú výstavku, tak ho to láka.
@19daniela90 Ten bok? Skusila by som tam dat nejake tenke lana. Nejaku siet. Aj pre starsie to bude bezpecnejsie.
Nie bok. Normalne schody. Lezie hore po schodoch. Vie zliezť dole. Aj starší ho vedia dať dole. Ale veď horné poschodie má cca 150 cm výšku. Takže sa bojím, že sa zabudne a bude chcieť zliezť ako z nízkej postele, nohami pred a cez brucho. Alebo ho môže zamotať a spadne. Veď z takej výšky si môže vážne ublížiť. Nemali sme ako inak, ako poschodovou posteľou poriešiť spanie troch detí v jednej izbe. Musí byť poschodová posteľ. Náhodou som našla, že existuje zábrana, čo sa dá zrolovať, tak poriešim to takto. Všetkým ďakujem za rady.
Keby siu na tom hprnom poschodi, ako je to zabradle, pevliekla nejake macrame, any nevypadol? Lebo mne by ani nevadilo, ze tam vylieza, len to zabezpecit, aby nevypadol
@oslo1 myslíš ako sieť od stropu po spodok hornej postele?
@19daniela90 kamoska ako dieta mala na poschodovej posteli namontovanu volejbalovu siet ako zabranu.
Nám na takéto veci pomohlo to, čoho sa dieťa bojí - moje sa bálo robotického vysávača, sestrino zas umývača okien od Karcheru :D Stačilo položiť pred predmetnú miestnosť či pod schody a no problema. Ak také nie je u vás, tak inak neporadím.