Ako rozdeliť detskú izbu?

1. nov 2024

Dobrý deň chcem sa opýtať ako by ste deťom rozdelili detskú izbu. Deti majú 6 rokov. Máme párik
1. Kúpiť im poschodovu posteľ
2. Rozdeliť im detskú izbu a spojiť si obývačku so spalnou.

Ďakujem

pribinak
1. nov 2024

1

lenkakravcova
1. nov 2024

V 6r ešte tá poschodová. Ale okolo 10r by som už riešila rozdelenie alebo aspoň nejaký skrinkou predel v izbe lebo potom už budú chcieť mať trochu svoje súkromie. Ale to teda môžeš riešiť o tie tri štyri roky. 🙂

13uzivatelka11
1. nov 2024

@lenkakravcova ale taka kvalitná poschodová posteľ je drahšia a v 6 rokoch by som asi riešila ešte zábrany naviac, príde mi ešte dieťa malé na to, aby to bolo bezpečné, takže je to asi zbytocne, ak by za 3-4 roky zas prerabali izbu 🤷‍♀️

danyelia
1. nov 2024

Kúpila by som poschodovú posteľ, isto by som kvôli tak malým deťom nedemolovala byt...

lenkakravcova
1. nov 2024

@13uzivatelka11 my sme kupovali za asi 600€ a predávali za 450€. Ak kúpi kvalitnú, masívnu, tak za 3-4 nepredá veľmi za menej. A naša už mala zabránu v cene dosť vysokú.
https://www.xxxlutz.sk/p/carryhome-poschodova-p...

autor
1. nov 2024

Izba je veľká na dĺžku má okolo 5 metrov kde majú teraz izbu

lenkakravcova
1. nov 2024

Tak to potom nemusíš ani poschodovù posteľ teoreticky. Len rozdeliť im nejako opticky izbu. Niečo ako toto

13uzivatelka11
1. nov 2024

Keď majú veľkú izbu, prečo im nekúpis dve klasické postele 200x90? A nejaký spoločný dlhší stolík a dve skrine? Nejako mi to príde zbytočne ešte teraz riešiť predelenie izieb alebo poschodové postele.. Ja by som sa bála ešte dat 6 ročného na poschodovu posteľ

ukgirls
1. nov 2024

poschodova postel v ich veku uz asi nie ..riesila by som to moznostou 2 ...

lenkakravcova
1. nov 2024

@13uzivatelka11 u nás majú poschodové postele ak v škôlke. Ale teda s tým zvyškom súhlasím. Je zbytočne riešiť poschodovù posteľ, keď je izba dosť veľká.

anna_anicka83
1. nov 2024

Ak máš dlhú izbu, tak by som nerobila obývačko spálňu. Ale nejak opticky predelila tú ich. Detí chcú byť ako? Naši chcú byť zatiaľ spolu, vlastnú izbu mať nemôžu, ale izba je veľká, takže možno potom niečo vymyslime.

13uzivatelka11
1. nov 2024

@lenkakravcova tej škôlke sa trocha čudujem, ale tam tie pani učiteľky dávajú pozor na tie deti keď spia.. Ja som tiež premýšľala ci pre 4-rocneho kúpiť poschodovu, lebo ju veľmi chcel, ale keď som si prečítala par komentov, ako niektoré deti zomreli kvôli pádu z takej postele, tak som si to rozmyslela ☹️

dusankomoj
1. nov 2024

Mne sa veľmi páčia tieto vyvýšené postele. Každý by mal svoje miesto a dala by sa časom vymyslieť možnosť optického predelenia. A postele nemajú rebrík,ale schody. Mne to príde bezpečnejšie.

januska12323
1. nov 2024

Pod celé okno stolík so zásuvkami, po bokoch každý svoju posteľ a jedna skriňa ak sa vojde.

dusankomoj
1. nov 2024

Alebo takáto nízka, keď pre malé deti.

vakatko
1. nov 2024
https://www.youtube.com/watch?v=aVVoRuFcNXQ

Daj si do vyhľadávača na You Tube " 2 Kids bedroom design ideas "

kacena4
1. nov 2024

my sme delili podobne ako poslala @lenkakravcova obrazok, ale v strede nemame zaves ale skrine kazda otocena opacnym smerom takze kazde s deti malo jednu skriku otocenu do svojej casti izby a druha skrina bola od zadu tam si nalepili obrazky tabulu a vyuzili aj ten priestor