Halooo môže sa mi prosím ozvať nejaký chlap ktorý sa rozumie prerábkam kúpeľne . Je v byte starý umakart a chcela by som ju prerobiť . Buď umakart vyhodiť a na tu konstrukciu dať sadrač alebo nanovo vymurovat. Diky moc
@lula313 firma zoberie toľko že sa z toho nezbleskujem. Chcem ten byt na kšeft s nechcem to nechať zase v starom sate tak to troska prerobiť . Umakart určite preč. Ale či na tu konštrukciu umakartovuu dať sádrokartón slebo vymurovat novú kúpeľnú. To má zaujíma . Lebo som počula že na sádrokartóne počase začnú obklady odpadávať a pukať to začne atd .. ďakujem
@158polica158 umakart výhod a pekne vymurovat. Takto to urobili mne. Boli to živnostníci a robili mi celu prerabku bytu. Som spokojná až na pár maličkosti ale neni to nič zásadné.
@158polica158 presne urobiť murovanu a máš pokoj na veľmi dlhú dobu
@158polica158 ako nie je to zase až tak veľa, mužovi sa zdali steny krivé, on aj murované steny dal majstrom na novo vymurovat, aby bol obklad pekný a rovny😀. daj si spravit cenové ponuky aj, aj a uvidis.. hlavne si daj spravit dobrú zmluvu, s pokutami v prípade nedodržania diela, my sme mali jedného, čo mal na susedskej obžive 30 pozitívnych recenzií a robil 6 týždňov obklad, lebo každý druhý deň nedosiel
@158polica158 ak si to chceš robiť sama podľa youtube aby “si ušetrila” tak si dam daj to čo zvládneš a čo si môžeš dovoliť - skôr či neskôr to budú musieť prerábať profíci, tak nech to až tak nebolí.
Ak si to chceš dať spraviť, tak sa poraď s odborníkmi a daj si spraviť cenové ponuky. Kvalitná práca až tak drahá nie je v pomere k tomu, koľko potom vydrží.
Prave to riesime a to samotne vyhodenie jadra a vymurovanie priecky je najlacnejsia polozka. Neviem ci sa oplati spekulovat so sadrokartonmi.. Drahe su tie obklady vodarenska praca sanita atd.
Urcite chod do murovania... Sadros by aom sa bala mat v kupelni... A pozor ma to koho si zavolas... Nas "majster" nam neurobil servisne dvierka pod vanu (vraj netreba, on to tak ma 5 rokov a nic sa nepokakalo za ten cas) , teraz nam tam neco tecie a nevieme co a odkial... Musi to rozdrbat a dvierka dorobit. A my calovat jak hluchi... Clovek chce usetrit, aby nemusel na fakturu este aj dan platit ale v konecnom dosledku ju zaplati neskor....
Ak si z popradu a okolia, viem ti dohodit cloveka. Zoberie tak 1500€ asi ale urobi ti to komplet.
@158polica158 Vyhodit umakart a vymurovat. My sme tak spravili-svojpomocne. Ale muz je samozrejme "z fachu". Urcite nie nejakym suflikantom.
Ďakujem Vám 🙂 určite to nechcem sama . Chcem to dať niekomu kto je z fachu ale nie firme tá zoberie trojnasobok si myslím. 🙂
Ďakujem Vám 🙂 určite to nechcem sama . Chcem to dať niekomu kto je z fachu ale nie firme tá zoberie trojnasobok si myslím. 🙂
@158polica158 to si musis prejst s firmou, ale odporúča sa umakart vyhodit, lebo sa z neho uvoľňuje jedovatý formaldehyd.