Ako na prerábku kúpelky s umakartom?

158polica158
21. sep 2019

Halooo môže sa mi prosím ozvať nejaký chlap ktorý sa rozumie prerábkam kúpeľne . Je v byte starý umakart a chcela by som ju prerobiť . Buď umakart vyhodiť a na tu konstrukciu dať sadrač alebo nanovo vymurovat. Diky moc

lula313
21. sep 2019

@158polica158 to si musis prejst s firmou, ale odporúča sa umakart vyhodit, lebo sa z neho uvoľňuje jedovatý formaldehyd.

158polica158
autor
21. sep 2019

@lula313 firma zoberie toľko že sa z toho nezbleskujem. Chcem ten byt na kšeft s nechcem to nechať zase v starom sate tak to troska prerobiť . Umakart určite preč. Ale či na tu konštrukciu umakartovuu dať sádrokartón slebo vymurovat novú kúpeľnú. To má zaujíma . Lebo som počula že na sádrokartóne počase začnú obklady odpadávať a pukať to začne atd .. ďakujem

gloria31
21. sep 2019

@158polica158 umakart výhod a pekne vymurovat. Takto to urobili mne. Boli to živnostníci a robili mi celu prerabku bytu. Som spokojná až na pár maličkosti ale neni to nič zásadné.

gloria31
21. sep 2019

@158polica158 presne urobiť murovanu a máš pokoj na veľmi dlhú dobu

lula313
21. sep 2019

@158polica158 ako nie je to zase až tak veľa, mužovi sa zdali steny krivé, on aj murované steny dal majstrom na novo vymurovat, aby bol obklad pekný a rovny😀. daj si spravit cenové ponuky aj, aj a uvidis.. hlavne si daj spravit dobrú zmluvu, s pokutami v prípade nedodržania diela, my sme mali jedného, čo mal na susedskej obžive 30 pozitívnych recenzií a robil 6 týždňov obklad, lebo každý druhý deň nedosiel

sissy27
21. sep 2019

@158polica158 ak si to chceš robiť sama podľa youtube aby “si ušetrila” tak si dam daj to čo zvládneš a čo si môžeš dovoliť - skôr či neskôr to budú musieť prerábať profíci, tak nech to až tak nebolí.
Ak si to chceš dať spraviť, tak sa poraď s odborníkmi a daj si spraviť cenové ponuky. Kvalitná práca až tak drahá nie je v pomere k tomu, koľko potom vydrží.

selest
21. sep 2019

Prave to riesime a to samotne vyhodenie jadra a vymurovanie priecky je najlacnejsia polozka. Neviem ci sa oplati spekulovat so sadrokartonmi.. Drahe su tie obklady vodarenska praca sanita atd.

ikonica
22. sep 2019

Urcite chod do murovania... Sadros by aom sa bala mat v kupelni... A pozor ma to koho si zavolas... Nas "majster" nam neurobil servisne dvierka pod vanu (vraj netreba, on to tak ma 5 rokov a nic sa nepokakalo za ten cas) , teraz nam tam neco tecie a nevieme co a odkial... Musi to rozdrbat a dvierka dorobit. A my calovat jak hluchi... Clovek chce usetrit, aby nemusel na fakturu este aj dan platit ale v konecnom dosledku ju zaplati neskor....

arcticcode
22. sep 2019

Ak si z popradu a okolia, viem ti dohodit cloveka. Zoberie tak 1500€ asi ale urobi ti to komplet.

evittam
22. sep 2019

@158polica158 Vyhodit umakart a vymurovat. My sme tak spravili-svojpomocne. Ale muz je samozrejme "z fachu". Urcite nie nejakym suflikantom.

158polica158
autor
22. sep 2019

Ďakujem Vám 🙂 určite to nechcem sama . Chcem to dať niekomu kto je z fachu ale nie firme tá zoberie trojnasobok si myslím. 🙂

158polica158
autor
22. sep 2019

Ďakujem Vám 🙂 určite to nechcem sama . Chcem to dať niekomu kto je z fachu ale nie firme tá zoberie trojnasobok si myslím. 🙂