Ahojte. Rada by som poprosila o tipy, prip. realne skusenosti s vhodnou stolickou pre prvacku. Dvojstol mame robeny na mieru- vyska od zeme 78cm. Aku stolicku? Na kolieskach ci bez - klasicke nohy? Ak kolieska, nebude ju to rozptylovat? Ak si dam podrucky, tak ju nezasuniem pod stol a bude v izbe zaberat miesto. Aky material? - zvazujem latku - je prijemnejsia na sedenie..alebo nejake ine rady? Kde kupovat - net alebo kamena predana? Dakujem
naša má klasickú - jedálenskú. Na kolieskách kamarátkina sa len točila, hrala - nepísala úlohy. Proste sa zabávala. Tak preto som sa rozhodla pre pevnú.
odporucam tripp trapp od stokke. je sice desne draha (nova), ale uvidis, stoji za to. my sme teraz na vianoce dokupovali starsej k stolu na jedenie, ale budu ich mat s mladsou az do skoly. v rakusku ich maju uplne bezne vo skolkach, deti sedia za velkymi stolmi, za malymi su len na jedenie. su aj rozne "napodobeniny" a lacnejsie, ale funguju na tom istom principe, ze vies nastavit vysku sedadla...
Hlavne výškovo nastaviteľnú, podľa mňa praktickejšia je na kolieskach, moja by na klasickej pri písacom stole sedieť nevedela.
Určite látkovú je ako píšeš príjemnejšia na sedenie.
Tiež máme bez podrúčiek, kupovali sme v kamennej predajni, aby si mohla vyskúšať či je na sedenie pohodlná