Zienky prosim vad mate niektora 3D obliecky? Naozaj su take ako na foto? ( mozu byt aj ine vzory len ci to tak pekne vidno aj v skutcnosti) dakujem
ja mam tiez ale normalne to ukaze ako kazdy paplon vankus ako povedala @lennaa zbytocne kopu penazi vyprala som to raz a uz sa to strapkalo z vnutornej strany je to len marketingovy tah podla mna..
@frederika1231 kupovali sme viac sád týchto 3D obličiek a za mňa sklamanie. Asi po troch vypratiach začali vzory blednúť nehovoriac o tom, že to nevyzeralo v skutočnosti ako na obrázku. A čo sa týka šitia z vnútornej strany, čistá katastrofa. A hlavne, treba dávať pozor, lebo často sa stáva, že vzory nesedia. Napríklad pri týchto. Tulipány môžu byť posunuté nabok, alebo tam nemusia byť vôbec. Treba sa informovať u predajcu, či tie vzory sú na stred.
Dakujem vam zienky za rady chcela som ich objednat ale bolo mi dat dost cca 35€ ked som nevedala ci to naozaj tak bude som velmi rada ze ste mi pomohli a poradili
Zbytocne by si peniazky vyhodila @frederika1231, ja som sa tiez tak dala na tie jedny co som ti pisala, ze mam a zbytocne. Za tie peniaze som mohla mat dvoje klasicke 😉
Sú veľmi pekné len sú podľa mňa strašne drahé. A tie z aliexpressu sú na dotyk otras :-/
Mame taky les a poviem ti, ze za mna zbytocne kopu penazi, neoplati sa to, je to to iste jak klasika