Ahojte z coho ste robili tortu na jeden rok ale nepecenu ze napr z plienok ale to nechvem skor ze ci z dakych kasiciek ste robili alebo z coho sa este da? Pripadne aj foto
@jjanulienka neviem preco ma piskoty nenapadli 🙈 super napad☺️
Pripnem sa😁😁
Piskoty jablka zlaty klas
Ja som povodne chcela pokupit kase z dmka ale to z toho nespravim asi dvojposchodovu ci keby najdete dake foto ja to na nete nwm najst a ani na pintereste
@alex5896 jaj sorry nepochopila som asi tvoju reakciu na to co ti pisala
@jjanulienka
Ona nechce tortu na priamy konzum ale taku tortu ako je napr plienkova... Ale nebude z plienok ale napriklad z nejakych kasi pre deti (zabalenych), z lizatok, tyciniek, chrumiek, cajikov, dzusikov, vitaminov a podobnych srand... Uteraciky, osusky, podbradniky, ponozky?...
@ikonica už chápem 😅
@jjanulienka ja ze reku ked ti napisala, ze piskoty su super, tak som aj ja prihodila tip 😁😁😁 a ona uplne neco ine chcela 😁😁😁
Baby prosim vas poradte mi ako to hladat na pintereste chcem spravit tortu z presnedavok flasticiek poukladat to dookola napr ako sa robi pivova torta ....len toto neviem ako najst prosim o radu a inspiraciu....viem ze chvem pouzit kapsicky presnedavkove flasticky pripadne piskotky balenie len netusim ako na to 🙈😂🙏 nikto to nerobil?
Piskoty a pribinacikovy krém🤷🏽♀️