Ahojte aký darček by som mala kupiť pre mojho 9 mesačneho syna
@konikkon nevies, ze je to tu pomerne tradicna otazka pytat sa co kupit vlastnemu dietatu alebo inemu clenovi domacnosti?
@michaelabuzova tak v podstate z toho este nebude mat nic, takze kup nejaku hracku co este nema doma urcenu pre deti v jeho veku, kup nejake oblecenie a mas to vybavene. najviac sa bude aj tak tesit rozsvietenemu stromceku.
Ja by som si veľmi hlavu nelamala je to vek kde ešte môžeš ušetriť čím bude väčší tým bude chcieť viac jedna dve hráčky niečo interaktívne a hotovo 🙂
@michaelabuzova 9 mesacny sa budem najviac tesit stromceku so svetielkami. A nech uz kupis cokolvek, tak baliaci papier bude aj tak najlepsi 🙂, najzaujimavejsi a najsustavejsi...inak k darceku, hocijaka hracka, nejake kocky alebo skladacky pre tento vek.
9mes dieta ma z vianoc najvacsi pozitok zo sustiaceho papiera .... kup mu nieco, s cim bude vyzerat pekne na fotke a mozes si ju pozerat, ze prve vianoce .... tolko rada dvojnasobnej mamy 🙂
Byt kup mu byt teraz je v mode aby mali rodicia pre deti byt v zalohe 😃este take malicke. Zatial ho prenajmes a splatis uver. Ale vazne potesi aj auticko za 5e take male este zaujima vsetko . 6minut
hocičo,čo svieti,bliká,trúbi,píska,krúti sa....tké volantíky boli kedysi s tlačidlami
@michaelabuzova naša malá síce 11mes na prvé Vianoce, ale hojdaci koník je top dennodenne do dnes využívaná hračka
https://www.mall.sk/hojdacky-pre-najmensich/lit...
Sú rôzne druhy, tento dávam ako príklad. My mame tento.
Ďalej lego duplo ( aj keď možno ho to začne baviť až na rok....) , knihy, a svietiace hračky so zvukmi.
9mes ešte naozaj nič extra netreba. Potom na prvé narodeniny to už bude znovu o inom, bude viac vnimat, už sa bude vedieť zahrať aj s takými kockami napr. 😃
Ja by som mu kúpila Bobby car, alebo ako sa to vlastne volá...autíčko na sedenie, ale také čo sa dá aj tlačiť a kým vyrastie tak ho v tom vozila.
Alebo hviezdičky a hudbou na plafón, puzzle pre najmenšie deti.
@michaelabuzova zvláštna otázka. Veď ty si mama a ty najlepšie vieš, čo tvoje dieťa práve potrebuje. 🤷♀️