Nejaké tipy? Rodičia majú 66 a 68 rokov.
Rocne predplatne nejakeho paradneho casopisu, poukaz do peknych kupelov pre 2 osoby v termine, ktory si dohodnu s recepciou, poukaz do DMky, poukaz v serioznej CK na poznavacku do zvolenej destinacie v dohodnutom termine, z rodinnych foto (deti, vnucata...) dat urobit peknu fotoknihu, darcekove kose s luxusnejsimi dobrotami - pre kazdeho s jeho oblubenymi.
Pokiaľ su rodičia aj starí rodičia tvojich detí, fotokalendar vnucat..ja som to urobila raz, na ďalší rok už nie, lebo veď nebudem dvakrát dávať to isté..a dostala som zdrba, že prečo som im to nedala opäť, že to bolo super 😀 tohto roku už budú mať tretí 😀
My našich aj svokrovcov pošleme sa okúpať, kúpime lístky do kina/ divadla
Krížovky, osemsmerovky, pečený čaj.
ja kúpim mame to čo chce. raz chcela kožené sandálky 😂😂
Moj otec si zelal vrchny matrac.
Moji majú 60/61 a kúpila som im teplovzdušnú fritezu,ktorú chceli a objednala som im sadu kvalitných olivových olejov priamo z Toskánska,nech majú nejaké prekvapenie 🙂
My sme sa zlozili a kupili sme masazne kreslo😉
Ocina už nemám a mamina si prosí peňaženku . Tak dostane peňaženku a keď som ju platila zaujala ma aj jedna kabelka , tak dostane aj tú + kniha .
kupujeme im so sestrou pobyt. Boli uz v Permone, na Slieszkom dome, v Piestanoch.. a este poukazku do nejakej dobrej restauracie.
Poukazky na masaze/wellness.