Vianočné darčeky pre rodičov

2. dec 2024

Nejaké tipy? Rodičia majú 66 a 68 rokov.

opica_skorica
2. dec 2024

Poukazky na masaze/wellness.

madeincssr
2. dec 2024

Rocne predplatne nejakeho paradneho casopisu, poukaz do peknych kupelov pre 2 osoby v termine, ktory si dohodnu s recepciou, poukaz do DMky, poukaz v serioznej CK na poznavacku do zvolenej destinacie v dohodnutom termine, z rodinnych foto (deti, vnucata...) dat urobit peknu fotoknihu, darcekove kose s luxusnejsimi dobrotami - pre kazdeho s jeho oblubenymi.

merrysa
2. dec 2024

Pokiaľ su rodičia aj starí rodičia tvojich detí, fotokalendar vnucat..ja som to urobila raz, na ďalší rok už nie, lebo veď nebudem dvakrát dávať to isté..a dostala som zdrba, že prečo som im to nedala opäť, že to bolo super 😀 tohto roku už budú mať tretí 😀

matkav21
2. dec 2024

@merrysa aj u nas tak. Na druhy rok kalendar nedostali a potom si uz samy pytali, ze si ho prosia na Vianoce, takze teraz kazdorocna tradicia 😀

merrysa
2. dec 2024

@matkav21 veľa muziky za málo peňazí a každý spokojny 😀

adeladulova
2. dec 2024

My našich aj svokrovcov pošleme sa okúpať, kúpime lístky do kina/ divadla

bibina32
2. dec 2024

Krížovky, osemsmerovky, pečený čaj.

biba_18
2. dec 2024

ja kúpim mame to čo chce. raz chcela kožené sandálky 😂😂

simsalabim
2. dec 2024

Moj otec si zelal vrchny matrac.

lucylaw
2. dec 2024

Moji majú 60/61 a kúpila som im teplovzdušnú fritezu,ktorú chceli a objednala som im sadu kvalitných olivových olejov priamo z Toskánska,nech majú nejaké prekvapenie 🙂

kollarovci
2. dec 2024

My sme sa zlozili a kupili sme masazne kreslo😉

lenka.25
2. dec 2024

Ocina už nemám a mamina si prosí peňaženku . Tak dostane peňaženku a keď som ju platila zaujala ma aj jedna kabelka , tak dostane aj tú + kniha .

mirage
2. dec 2024

kupujeme im so sestrou pobyt. Boli uz v Permone, na Slieszkom dome, v Piestanoch.. a este poukazku do nejakej dobrej restauracie.