Vianočné darčeky pre 8 mesačné bábo

lenka7875
8. okt 2021

Ahojte blíži sa čas vianoc poradíte čo ste kupovali alebo sa chystáte kupiť pre Vašich drobcov ? Na vianoce budeme mať osem mesiacov.

zuvelyn
8. okt 2021

To čo potrebuješ
Plienky, UM ked nekojis, prikrmy, vlhčené, oblečenie. Symbolicky nejakú knižku, tomu dieťaťu je to jedno, Vianoce ešte nebude vnímať a určite dostane plno blbosti od babky a pod. My sme kupovali autosedačku napríklad (7mes mal na Vianoce).

misik14
8. okt 2021

Nič. Také dieťa prd vie a nie že sú vianoce. 3ročný teraz prvý krát dačo doma dostane, ale len praktické veci. Hraciek bude mať milión po rodine.

valikadzm
8. okt 2021

@lenka7875 myslim su,ze uplne by stacila nejaka knizka. Na velke dary este mate cas. Uzivajte si,ze to este nemusite riesit 🙂

kristina2412
8. okt 2021

Moja sa tešila zo psikovej sestričky, dostala hryzatka , najviac sa jej páčilo Curaprox, možno dáke zvieratká do vody, ak nemá ,dakeho uspavacika , my sme mali morského koníka Fisher-Price.

nika23t
8. okt 2021

@lenka7875 zbytočne niečo kupovať takému drobcovi, netuší, ze sú Vianoce. Ak, tak len nejakú drobnosť, nech niečo pod stromčekom je. Moja malá mala najväčšiu radosť z trhania baliaceho papiera 🤷‍♀️ Dokonca ani o rok, čo už mala rok aj 7 mesiacov, ju darčeky nezaujímali... Uzite si prvé spoločné Vianoce a netráp sa kvôli darčekom 😊

sono2
8. okt 2021

Som nakupovala v jej veku

ivangeline
8. okt 2021

Nic pred rokom. xD

althejka
8. okt 2021

@lenka7875 nas sa hral s krabicami od darcekov a dostal iba male auticko. To si nevsimal. Iba krabice a papier😄

mariska1989
8. okt 2021

Prvá dcéra dostala sánky tiež je májová 😁 druhá dcéra 🤔 no už netuším a tretia dostala hračky v jej veku a plus oblečenie

jaskolka
8. okt 2021

To, čo je potrebné a užitočné. Lebo také malé dieťa vôbec nevníma, že su Vianoce. To je skôr pre vás, aby tam dačo symbolicky mal aj on pod stromčekom. Teda plienky, vlhčené obrúsky, kozmetiku ak používate, detské výživy, a podobne.

sonetta
8. okt 2021

My sme kúpili zvukovú hracku, takú tu vec do vane, čo robí bubliny a bazénik. Ale mala bude mať 2 dni pred Vianocami aj meniny. Tak jej to rozdelíme. Mamine som povedala ze môžu nejakú knižku. A keď tak plienky, oblečenie, vlhčené.

katulienkax
8. okt 2021

kup jej hocijaku somarinu. Take male deti sa aj tak najradsej hraju s papiermi, hrncami a podobnymi vecami. ANo a mozes nabalit prazdne krabice nech trhaaa a rthaaa a rozbaluje stuzky. Z toho bude mat mozno najvacsiu radost.

ajka0207
8. okt 2021

@lenka7875 naša malá prvé Vianoce 7 mesiacov, kvôli srarsej dvere sme jej kúpili jednu zatlkaciu hračku, ale inak by som nekupovala nič. Staršia mala prvé Vianoce 11 mesiacov, ta dostala lego Duplo. Inak pod tých 9 mesiacov nemá zmysel nejaký darcek podľa mňa, to dieťa to vôbec nevníma

lenka2710
8. okt 2021

@lenka7875 môj mal na prvé Vianoce pol roka a kvôli staršej sme teda kupovali darček aj jemu, dostal zvukovú knižku, vkladaciu kocku a teplakovku! Mala keďže bola prvá a mala na Vianoce len tri mesiace, tak sme neriešili nič! Svokra mi dala na plienky a mama na UM

majka35
8. okt 2021

ja sa musím smiať, prepáčte, čo na Vianoce 8 mesačnému ... je mi jedno, že sa do mňa pustíte, ale toto fakt nedávam ... a ten materinský plurál ... 😀 ale aby som nebola až taká nemilá, s týmto sa moje dcéry, keď boli malinké, hrali donekonečna:

https://www.hrackyshop.sk/fisher-price-skladaci...

lenka2710
8. okt 2021

@majka35 to mame doteraz po staršej, mala sa s tým veru hrala donekonečna, aj keď bola staršia, triedila do toho koráliky a kadečo vymýšľala, super hračka a za pár centov 👍👍

lenka7875
autor
8. okt 2021

@majka35 ked sa vam to nepáči načo mi to komentujete? Nechapem. Nie som jediná,ktora sa pýta čo dať svojmu dieťaťu na jeho prvé vianoce

majka35
8. okt 2021

@lenka7875 ak nie ste jediná, načo otvárate novú tému 🙂 ale nie, je to vaša vec, pokojne sa pýtajte a mňa nechajte pokojne sa pousmiať nad vašou otázkou ... dala som vám aj tip ...

dusankomoj
8. okt 2021

@lenka7875 u nás sa osvedčil lesklý baliaci papier😉 mali sme ho pod postieľkou asi do mája. Ale dostala pôvodne naťahovaciu zvukovú hračku.

mattildaa
18. okt 2021

Ahojte, ja som nášmu malému objednala jedálensku sadu https://www.minihu.sk/product/peekaboo-startova... + ešte chceme kúpiť nejakú hraciu podložku

evkamotka
3. nov 2021

Nasi dostali pri prvych vianociach detsky sprchac, zubnu kefku s pastou (mali okolo roka).... Hlavne sa tesili trhat papier