Niekedy moja mama robila z dojčenskej košieľky takzvany svadobné. telegram, na ktorom boli napísané fixkami veselé veršiky na ktoré si neviem spomenúť, len jeden mi chodí po rozume a to je malo🙉😂
Sesterka dostala také obrovské gaťky, kde boli veršíky. No hold 90. rooky, toto už teraz asi nie..
a netreba zabudnut nad vseobecne mimoriadne zabavne svadobne aktivity typu " zabavna tombola" a podobne traposiny
No ja neviem ja som asi divná,ale naši to dostali tiež na balvnenej plienke popísané versiky a obrázky
A pamätám si,že ako deti sme to strašne radi čítali a smiali sa
Podľa mna strašne záleží aký máte vzťah a podľa toho sa zariadit
@zanettta6 tieto darčeky po svadbe zapadnú prachom. Ak ich chceš potešiť daj im napr. prasiatko pokladničku alebo truhličku a vlož alebo pripni kartičku napr. na spoločné zážitky, domček, dovolenku, chvíle, doplň čo chceš a vhoď im tam aj príspevok. Môžeš vhodiť milý alebo ak chceš vtipný veršík. Tie spomínané plienky a košieľky dostali moji rodičia v 77 mom. A tie vtipné veršíky boli neraz na hranici a za hranicou trápnosti.
ja zvyknem kupovať take tie zasterky do kuchyne - jednu pre nevestu a druhu pre zenicha - napr som kamaratovi kúpila taku akoby bol vo vazeni a jeho teraz uz zene sexi upratovacku, alebo maju aj policajta a podobne.... dokonca nedavno sa mi podarilo kupit zasterku s prsiami a pipikom 😆
Moji rodičia majú takú košieľku do dnes, bolo to ešte v časoch, keď sa telegramy na svadbách čítali a mne sa to vždy veľmi páčilo 😉
@zanettta6 Neviem, či by som ako mladomanželka chcela dostať fixkami popísanú detskú košieľku. Vlastne, viem. Dajte im radšej peniaze, ako všetci ostatní.