Veselý darček mladomanželom

zanettta6
31. aug 2023

Niekedy moja mama robila z dojčenskej košieľky takzvany svadobné. telegram, na ktorom boli napísané fixkami veselé veršiky na ktoré si neviem spomenúť, len jeden mi chodí po rozume a to je malo🙉😂

h2
31. aug 2023

@zanettta6 Neviem, či by som ako mladomanželka chcela dostať fixkami popísanú detskú košieľku. Vlastne, viem. Dajte im radšej peniaze, ako všetci ostatní.

fallon1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nyusika
31. aug 2023

@zanettta6 niet nad snahu zaujat originalitou...zial, vacsinou je to iba trapne a zbytocne.
nerobte z takto peknej prilezitosti kolotocarsku frasku.

pokial ale dobre poznas priastelov, urcite vies, co im spravi radost a nemas preto potrebu pytat si rady od cudzich ludi.

ibrunova
31. aug 2023

Sesterka dostala také obrovské gaťky, kde boli veršíky. No hold 90. rooky, toto už teraz asi nie..

nyusika
31. aug 2023

a netreba zabudnut nad vseobecne mimoriadne zabavne svadobne aktivity typu " zabavna tombola" a podobne traposiny

nyusika
31. aug 2023

@ibrunova retaaazku zo zlata im radsej mali dat 😀

noemi155
31. aug 2023

No ja neviem ja som asi divná,ale naši to dostali tiež na balvnenej plienke popísané versiky a obrázky
A pamätám si,že ako deti sme to strašne radi čítali a smiali sa
Podľa mna strašne záleží aký máte vzťah a podľa toho sa zariadit

zanettta6
autor
31. aug 2023

@h2 Jasne, že peniaze sú v prvom rade do obalky, toto ma byt len niečo na pobavenie

h2
31. aug 2023

@zanettta6 Ja chápem že to má byť niečo navyše k normálnemu daru. Napriek tomu: nerob to.

zanettta6
autor
31. aug 2023

@noemi155 presne tak to bolo myslene, som rada, že sme divne aspoň dva kusy😂😂😂není som sama🥰tiež nato pamätám, že to bolo srandovné, keď to čítali, všetci sa bavili😂nebolo to myslene ako svadobný dar keď to tak niekto pochopil!

nyusika
31. aug 2023

@zanettta6 a koho to ma pobavit ?
pokial mladomanzelia nepatria do kategorie tych, co sa zabavaju na "mama ozen ma" a podobne perly, tak to radsej nerob ked patria k tym jednoduchsim, tak smelo do toho.

1ryba
31. aug 2023

@zanettta6 tieto darčeky po svadbe zapadnú prachom. Ak ich chceš potešiť daj im napr. prasiatko pokladničku alebo truhličku a vlož alebo pripni kartičku napr. na spoločné zážitky, domček, dovolenku, chvíle, doplň čo chceš a vhoď im tam aj príspevok. Môžeš vhodiť milý alebo ak chceš vtipný veršík. Tie spomínané plienky a košieľky dostali moji rodičia v 77 mom. A tie vtipné veršíky boli neraz na hranici a za hranicou trápnosti.

ibrunova
31. aug 2023

@zanettta6 ešte by som to zvážila, ak by si mala básnické črevo a vymyslela nejakú básničku konkrétne pre nich, bolo by to originálne, nie staré otrepané odrhovačky.

katkaseiner
31. aug 2023

ja zvyknem kupovať take tie zasterky do kuchyne - jednu pre nevestu a druhu pre zenicha - napr som kamaratovi kúpila taku akoby bol vo vazeni a jeho teraz uz zene sexi upratovacku, alebo maju aj policajta a podobne.... dokonca nedavno sa mi podarilo kupit zasterku s prsiami a pipikom 😆

sima234
31. aug 2023

Moji rodičia majú takú košieľku do dnes, bolo to ešte v časoch, keď sa telegramy na svadbách čítali a mne sa to vždy veľmi páčilo 😉