Valentínsky darček pre kamarátku

26. jan 2024

Kamarátka žije v inom meste a ja by som ju chcela potešiť na Valentína nejakou maličkosťou ktorú jej pošlem cez packetu.
Nech je to niečo malé milé kľudne vtipne a pekne zabalené aby sa potešila už keď si to prevezme
A hlavne tematické napríklad nejaká čokoláda ale v peknom valentínskom balení ( ako bývajú vianočné edície neviem či aj niečo valentinske), nejaké pekne nohavičky a niečo napr voňavé ale nie zase obyčajný sprchac

Máte nejaké tipy pripadne videli ste niečo zaujímavé čo by sa mohlo hodiť? 😊 ja len plyšakov ale to nechcem skôr niečo spotrebné alebo na oblečenie
Fantázii sa medze nekladú sme ako sestry nie je nič čo by bolo nevhodne 😊

milanemila
26. jan 2024

No ono sa celkovo nehodi kamoskam davat darcek na valentina 🤷🏼‍♀️ je to sviatok zamilovanych. Kupit kamoske gatky mi pripada uplne odveci.
Prislo by mi mozno vtipne ak ste obidve single, tak si spravit z toho srandu v zmysle, ze jej nieco super poslat s dovetkom, ze bud rada ze si sama, lebo muz by aj tak takyto super darcek nevybral.

autor
26. jan 2024

@milanemila ja som sa ale nepýtala na názor či je vhodne niečo dávať alebo čo vhodne nie je😃 keď neviete napísať k veci nepíšte vôbec
Ja sa neriadim takýmito formulkami a zoznamom kto čo komu môže kúpiť ak máte s kamarátkami takéto pravidla ok každý nemusí

Na Valentína bežne si dávame malickost ľuďom ktorých mame radi čo u mna zahŕňa maminu sestru hoci len cokoladu, mamina je zvyknutá poslať nejaké to euro už keď som dospela s priateľom ideme buď na večeru alebo čokoľvek iné a keby kamarátka bývala tu tiež si dáme symbolicky cokoladu ale keďže tu už nie je nebudem posielať len cokoladu 😏 poznáme sa odmalicka za tie roky sme si dali nespočetne darcekov hoci len v bežný deň pre radosť a verte že gatky boli snáď ta najmenej poburujúca vec 😃 čo potom poviete keď si kamarátky dávajú zo srandy trebárs vibrator a podobne

muchotrafka298
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
26. jan 2024

@muchotrafka298 balíky posielam takmer denne cez všetky možné spoločnosti takze ani v tomto nepotrebujem radu 😊
Mám pocit že tu sa niečo spýtať človek nedostane odpoved na to čo sa pýta lebo nastúpi prezentácia názorov o ktoré nikto nežiadal

Ja nie som taký človek stereotypov a upnuty že keď sa povie Valentín je to automaticky len sviatok zaľúbených. Tak to mám s partnerom a pomimo toho si v tento deň dávame maličkosti aj s ľudmi ktorých mám rada. Rovnako na deň žien dávam drobnosť ženám vo svojom okoli ktoré mám rada. Mám rada všetky tieto ,, sviatky,, ktoré si možno ozvláštniť niečim tematickým mimo beznych dni.

Aj do potravín ked idem na deň žien rozdávajú kvietok a nie je to môj chlap ale cudzí človek. V kaviarňach na Valentína dávajú napríklad cokoladku v tvare srdiečka a nie sú do mna zaľúbeni😃

Spodné prádlo je kus oblečenia ako každý iny nič intímne pre mna, nepoviem keby mi ho daruje sused alebo nejaký cudzí muž. Normálne vidím pekný kúsok niekde a keď ma sviatok nejaká žena aj mamine kúpim v pohode gatky. Pre mna je divne vidieť v tom niečo sexuálne. Ja napríklad by som sa cítila nekomfortne keby sa vidím nahá so ženami z rodiny alebo aj kamaratkou niekde v sprche v kúpeľoch a viem že pre niektoré ženy to je bežne ja sa skôr vyzleciem pred cudzími. Takze každý mame nejaké hranice a čo sa týka darcekov tie s kamaratkou nemáme dávame si všeličo bláznivé nami vyrobene a hocičo darovala som jej napríklad sexuálnu hru pre dvojicu aby si zahrala s partnerom 😃 teraz chcem len úplnú drobnosť nebudem pravdaže dávať veľký dar na Valentína a keby bola tu doma by som jej možno nedala nič ale ma rada prekvapenia rovnako ako ja, cíti sa tam osamelá keď tam ešte nikoho nepozná a viem si vybaviť jej radosť keď jej príde sms že ma balíček ktorý nečaká
Môžem tak urobiť aj v bežný deň ale tento deň je pre mna vhodnejší práve preto že aj iným budem niečo kupovať tak prečo nie aj jej. Viem že bývali kedysi aj stieracie zreby take valentinske s venovanim komu a takéto blbosticky alebo niečo vtipne typu cukríky v tvare penisu ale take niečo sme si uz dávali 😃

martina803
26. jan 2024

Podľa mňa je to milé, ja tiež dávam niečo sladké aj rodičom a nie som do nich zamilovaná, aj psíkovi kúpim novú hračku a kolegom upečiem koláčik 😊 takže za mňa ok, ja som kamoške naposledy k narodeninám posielala tiež nejaké drobnosti (kozmetiku a maškrty z dmky) 🙂

lindous
26. jan 2024

Ja teda prejdem k veci… Kamoška je zadaná? Ak hej, tak možno niečo, čím si môžu s partnerom obzvlastnit vzťah? Neviem, nejaký masážny olej alebo niečo veselé ako cukríkové nohavičky mi napadli 😅

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mabenn
26. jan 2024

chvilu mi trvalo, kym mi doslo, ze nie si chlap...