Ahojte, potrebujem poradiť... Moja krstná dcéra bude mať narodeniny -12 rokov- a už skoro vôbec neviem, čo jej dať...Kedysi čítala, ale teraz ju už ani knihy nezaujímajú, oblečenie nemôžem, lebo je tak trochu "pri sebe", šperky tiež nenosí, také tie hlúpostičky ako slizy a tieto pre 12 ročnú už podľa mňa nie...🤷♀️
Nejaké nápady? Vopred ďakujem 🙂
Kolobežka? Skejtboard? Pennyboard?
bluetooth slúchadlá, fit náramok, nový obal na mobil, zápisník, špirála, korektor na chybičky pleti - mám 13 ročnú dcéru a tieto veci by ju isto potešili (teda mnohé aj má) ale závisí aj od toho aký máš budget
Spytaj sa jej, uz nie je mala. Iste si aj sama rada vyberie
u 12r uz vie presne co chce - treba sa priamo opytat a ak je to velka polozka tak jej prispiet tolko jurasmi ako si ochotna prispiet.
kino? alebo lístky na koncert?
Ked je pri sebe v tomto veku kupila by som nieco aby sa zacala hybat
@lenuliatko84 to nemyslis vazne ? 😀
Moje netere 10 a 12 dostali darcek predcasne aby si v case corona prazdnin uzili darcek naplno: usb kluc s menom vytlacenom na 3d tlaciarni predpokladam v oblubenej farbe su krstnymi dcerami manzela a vytesuju sa a zavidia im vraj rodicia maximalne ;) netere su zvyknute ze 1 dar je prakticky a toto maximalne, lebo kryt na usb je klucenka alebo si zavesia na peracnik ;)
Moja ma 12 a totalne ju potesil maly ruksak. Obavam sa, ze takto zacina zenska mania na kabelky 😁
@levq mám v tomto veku jednu z dcer a potešil ju deň podla nej.... zašli sme si spolu na nakup( vybrala si už spomínaný malý ruksak a spoločensku hru ), do muzea a večer všetci do novej reštauracie. popripade- staršej sme zaplatili aj pre kamaratky - atrakciu ( jumping arena, laserová arena či escape room )
Spytaj sa konkretne co chce, nech ti povie/ukaze, da link, objednaj to alebo chodte kupit spolu. Ak toto nechces/nemozes, daj jej peniaze, aj darovat sa daju inak ako podat bankovku ( ja som napr. urobila - lebo som nestihla kupit a neskoro ma to napadlo - sporenicku, napisala ku tomu nieco od srdca a vlozila ten prvy ,,vklad,, , moze postupne sporit dalej na to co by chcela, alebo si rovno kupi co chce, toto vzdy malo najlepsi uspech), aj ked poznas zaujmy nemusi sa ti podarit kupit s cim bude spokojna. Pripadne poukazka do obchodu, ak nechces dat rovno peniaze , maju ich mnohe obchody ci uz s oblecenim, kozmetikou, sportove ... len si vybrat ktory( napr. do C&A poukazku som uz davala dcere, maju v ponuke aj ine obchody, jasneze by som vedela rovno aj nieco kupit, no takto to brala inak, bola radsej, zrejme pocit, ze si kupi ,,sama,,, synovi do Decatlonu , to sme potom vybrali a objednali online a pouzili ju tak, takze chodit nikam nebolo ani treba, ci do Sportissima...) Fajn moze byt aj predplatena karticka do kina ( ak tam obcas chodi). Pripadne predplateny casopis, ale tu pre nu neviem aky, to mam v zalohe pre syna casopis o futbale.
@levq opytaj sa jej a kupte to spolu