Špeciálny darček pre novorodenca

26. okt 2024

Ahojte, poradite mi daky wau darcek pre novorodenca, male babo? Dakedy ficala ta zirafka-hryzadlo. Co fici teraz? Oblecko, plienky uz mam. Este by to chcelo daco specialne. Poradte. Dakujem.

13uzivatelka11
26. okt 2024

myslím si že jemu to bude jedno a ziadne wau neurobi :D ani zirafka hryzadlo nie je wau, ale moze to byt prakticke..

janetinka27
26. okt 2024

Ahoj a v akej cene?
Ohrievac na dojcenske flase, perova perinka na sposob kiedronovej, super je muselinovy "blanket" od elodie, ja som myslrla, ze je to plienka. Ale je to napoly bavlna/napoly bambus, makke, prijemne,stoji to 20e

13uzivatelka11
26. okt 2024

@janetinka27 a ak je dieta kojene, načo im bude ohrievač na flaše? a napríklad perinku som nepoužívala a deky určite majú, my sme tiež nepoužívali..

andrea2323
26. okt 2024

Mne sa pacia teraz tie birthpostery 🙂 mierka 1:1 veľkosť bábätka
https://www.thebirthposter.com/

janetinka27
26. okt 2024

@13uzivatelka11 to nie je deka, je to ako latkova plienka, je prijemna a babo ju ma rado, davam ju do perinky
Perinka kiedronovej je uplne ina perinka ako klasicka perinka, ja mam tiez kopec periniek,co som dostala,ale pouzivam iba tu od kiedronovej,zmenila uplne spanok babatka, nosime ju vsade so sebou
Ohrievacka na flase ohrieva aj prikrmy
Ps: napisala som veci, ktore sa u nas max vyuzivaju, autorka moze kupit, co bude chciet

jazula
26. okt 2024

Mne sa pre malú veľmi páčiloaj osvedčilo hryzatko od Curaprox. Už som ho aj pár krát dala ako darček a vždy s pozitívnou odozvou. My sme napríklad dostali tú žirafku a malá ju úplne odignorovala…

danka_gi
27. okt 2024

Mozno nejaka nocna lampicka v tvare zvieratka, ktora sa zapne dotykom. Len pozri nejaku, ktora ma len on/off, lebo ja mam prvy dotyk nocne svetlo, druhy dotyk menia sa farby, treti dotyk svieti len farba, ktora prave svieti, stvrty dotyk vypne sa lampa. Tak musim 4 krat buchnut po lampicke kym sa vypne 🙈 a preto zapinam ju tlacidlom , ktorema zospodu 😁 ale pouzivam ju, lebo lepsie vnoci svieti ako mobil 🙂

autor
27. okt 2024

Oni vsetko maju
Objednala som toto

autor
27. okt 2024

A toto

nikusiak9
6. nov 2024

fotenie newborn