Ahooojte maminky vobec neviem čo darovat svokre 🤦♀️🤨V podstate ma všetko 🤷♀️Mate neake tipy 🎄
Budem vdačna 🙏😘😘
Moja svokra je knihomolka. Asi pred tyzdnom sme pocitali u nich knihy. 2997. Tak sme jej kupili dalsie tri, nech ma tritisic 😀
ja šaty zo Slovenky. má rada tú značku.
my dnes šatku za cca 5 e...😉
@anna2808 30minútovu masáž za cca 6,99 na zľavomate 😊
@vyroba_soni viete mi poslat link ? 🙏☺
@anna2808 neviem odkiaľ ste, my sme od Prešova, tak som normálne v zľavomat.sk natukala naše mesto a ukázalo mi 😊
Susicku ovocia
metlu?
Ja som jej uplietla deku z puffy vlny. Tiež mi došli nápady. 🤪
Rádio do kuchyne keďže sa jej (konečne) to staré pokazilo-to sme sa skladali, mužova sestra jej kúpila ešte knihu a my sme jej ešte kúpili kozmetiku v yves rocher. Všetko čo má rada. So svokrou mám veľmi veľmi dobrý vzťah takže nemám problém jej kúpiť aj drahší dar.
My sme kupili svokre boxovacie vrece
satku, sal, rukavice, knihy (napr. kucharske), voucher do jej oblubeneho obchodu, na manikuru, pedikuru, masaz, listok na koncert, do divadla, kozmeticku kazetu, alebo kosik, nejaky spotrebic, ktory by sa jej zisiel, flasu dobreho vina
my sme kupili sadu bambusovych osusiek a uterakov
knihu Babička rozprávaj
@anna2808 my sme kupili pandoru, lebo to vieme, ze nosi a tych priveskov nikdy nie je dost a chcela taky akoby odstavovac na citrony a pomarance, tak este ten, je to tazko, ked maju vsetko, viem o tom svoje :/