Poraďte darček pre novorodenca a mamičku.

karenina222
1. aug 2019

Viete poradiť nejaký darček pre novorodenca a zároveň aj pre mamičku? Čo najviac poteší?

saskia_98
1. aug 2019

@karenina222 ja som kupovala teraz balik plienok, rozne oblečenie ale iba dlhy rukav lebo ten obliekaš cely rok aj v lete ked je zima a nejake hračky, hrkalky. Mamičke 100%tne šťavy, sušene slivky a keď kojila tak čaj a keď nie tak umele mliečko drobcovi..

evkamotka
1. aug 2019

Pre novorodenca uz nejake vacsie oblecko, povedzme 68,74 a mamicke tampony do podprdy, mast ma bradavky :D nieco sladke hihi

ali0706
1. aug 2019

@karenina222 no mňa by teda najviac potešilo nejaké dobré jedlo, resp polievka nejaká domáca aspon na dva dni, to podľa mňa pomôže oveľa viac ako hocijaké darčeky.. Alebo sa rovno spýtať čo potrebujú, lebo ak majú v rodine už malé babo, alebo súrodenca tak väčšinou už všetko potrebné majú a netreba nosiť napr oblečenie a pod

lupcup
1. aug 2019

Mna potešil -pekny klip na cumlík, gumený podbradnik, bavlnené plienky z dmka -sú super, hryzatka a najviac taka naťahovacia hračka, ktorá ma zvonkohru, doteraz ju využívame na kociari, a ešte kvalitná čiapočka alebo pyžamká , tie sa vždy zídu

daniella08
1. aug 2019

Nás naviac potešil "Prvý album". A sada na výrobu odtlačku nôžky a rúčky.

lula313
2. aug 2019

Kvalitne oblecenie, či hracka(nie z Pepca, ale lindex, next a pod), peniaze, dudel curaprox a mamine kľudne čokoládu. Aj keď sa pri kojení nemá, väčšina ju laduje

janage
2. aug 2019

@karenina222 popros nech ti napisu zoznam 10 veci, ktore by ich potesili. Nieco z toho vyberies. Oni budu mat mensie prekvapko ale dostanu co si zelaju😉

karenina222
autor
2. aug 2019

Ďakujem za rady baby 😊