Zdravím Vás baby. Prosím poraďte mi čo kúpiť 2r. dievčatku...naozaj neviem, keďže ja mám doma 2 chalanov tak to mám asi ťažšie a ona má skoro všetko....diky
Kniha?
Ja sa vždy opýtam rodičov co treba. Alebo navrhnem co by som chcela kupit a nechám si to odsuhlasit ci to chcú alebo niečo iné.
Niečo rozumne a náučné 😉mam dvojročného a kúpili sme v Draciku magnetky zvierat, veľmi pekne v drevenej krabičke. Taktiež ho bavia drevené skladacie koľajnice a vlaciky, pre chlapca autíčka a pre dievčatko bábika. Maju ideálny vek. Kolky, aj to je fajn a hranie. Zvieratká. Albi čitacie pero a knižky Atlas zvierat, farby. Môj malý sa naučil napríklad sam farby v troch jazykoch. Aj zvieratká.
@h2 na chytanie prachu super vec. 😉
@lenqua_12325 My plyšákov milujeme (to nie je mamičkovský plurál, myslím tým totiž aj seba 😁). Môj syn má 9 rokov a stále spáva s plyšákmi.
@amajlik aha tak potom mozno neaku knižku napr zvukovu(kníh nie je nikdy dost), alebo ak majú albi pero tak dokúpiť neaku knihu k tomu, alebo odrazadlo, kolobežku, prilbu na hlavu, alebo také tie rybičky co idú dokola, otvárajú usta a chystáš na udicu, alebo stan do izbičky, detsku sofu alebo kresielko, kobercek, neaku interaktívnu hračku na baterky(napr chodiaci psik, tancujúci ovca, a pod.. ), oblečenie,detský lekársky set, drevene ovocie a zeleninu na krájanie(mali by mať aj pepcu), nákupný vozík, detský ruksak, modelina, plastová šmýkala(ak majú záhradu)... Navrhla by som niečo z tohto a opýtala sa ich ci môže byt.
Drevený lekársky kufrík, spotrebiče do kuchynky, drevene koláčiky alebo pizzu, pokladňu do obchodíku. Železničnú stanicu s vlacikom, xylofon, vodové farbičky a štetce, časopis s nálepkami farmarskych zvieratiek, drevene kocky, kufrík s peknými sponkami a gumickami, domcek pre bábiky...
Knizky od svojtky(minipedia), omaľovánky, ktoré bude vyfarbovat perom, v ktorom je voda. Po zaschnutí budú opäť nevyfarbene, sponky, kvalitne oblecenie typu lindex
@lenqua_12325 ďakujem.... tie magnetky je super vecička a čo sa týka knižiek tých má habadej...
@amajlik ide o to, že tieto knižky si číta perom. Zvuky zvierat, ale je to zviera a o ňom info a kvíz. Potom zase ľudské telo, oko o oku a sústavy a pod.
@lenqua_12325 ďakujem
Lego