Mate skusenost s bambusovym riadom mamky?vydrz?cistenie?predavaju aj taky s obrazkom.ten sa nezide dolu po case?bol by to darcek no rada by som o tom dajake skusenosti.dakujem
@martinajurkechova a to je cisty bambus,vyzera akokeby bol z dreva alebo co su tie farebne supravy.
@livia132 to žiaľ neviem aké je presné zloženie. Treba to asi vidieť naživo.
Nám relatívne dlho drzi, určite je to menej zdraviu škodlivé ako tie rakovinotvorný plastove misky, čiže ako darcek určite potesi
Ahoj, dostala som z lidla také, ale využitie nula bodov u mňa, plytký tanier rozdelený na časti mi nevyhovoval, nepoužívala som iné než misku aj to len na vlažné polievky, alebo na guličky s mliečkom, alebo ovocie, lebo pohárik je nepriehľadný a nevidím koľko nakláňa a či sa neobleje a malá je na to alergická, keď je mokrá. Pre mňa zbytočný darček. To už radšej keby som dostala keramickú súpravu.
@martina1201 ta suprava co je tiez teraz v lidli?sa mi zda tam prilis nizka cena na bambus.synovcovi by som chcela,sestra si to vyhliadla no neviem ktory radsej.ci 100%bambus alebo nieco s primesou
@livia132 mám tuto sadu, myslim, že okrem bambusu obsahuje aj škrob, ale keďže je 100% rozlozitelny, tak by mal byt bez umelin https://www.babyraptor.sk/produkt/zopa-sada-bam...
Pozor, Tomu melaminu sa treba vyhnut, ten je karcinogenny
Tak darcek pekny, no fakt treba pocitat s tym, ze nema bohvie aku zivotnost, no za tu cenu by som ako aj tak nejake tie zazraky necakala
Ja som zbadala že som malej bambus objednala až keď mi to prišlo🤣🤣🤣(na rýchlo som objednala) zamna nič moc,kebyze pri objednávaní poriadne čítam nekúpim to🤣🤣🤣Toto nemôže do umývačky ani mikro, často to nevyberam a vyzerá to "opotrebovane"
@hennyinnsbruck môže do umývačky, aj je to tam uvedené, aj som už velakrat dala a nič sa tomu nestalo
@lula313 hej? Neviem co sa mi marí ze nemôže... Ok vďaka 👌👌👌👌👌👌
@hennyinnsbruck ja som to na nej práve citala, či sa v umyvacke neposkodi a môže sa, vraj by nemal ist riad do mikrovlnky, ale aj to som už skusala a nič sa nestalo😉
@danicaz aj my, vyborna je tá lyžička, veľa sa na ňu zmesti a tiež nám riad drzi a to už mi aj spadol
Hej mám ho doma. Nie je to zlá vec, ale moc dlho nevydrží. Podstate z trojdielneho setu mám už len tanier. Pohár mi praskol keď som doňho naliala niečo horúce a miska už ani neviem ako skončila. Určite sa mi to páči viac ako plast, len treba na to dávať pozor. Môže sa to umývať v umývačke, ale nesmie ísť do mikrovlnky.