Ahojte zienky aky kociarik kupit 3r slecne pre babiku? Sportovy alebo klasicky kde si babetko ulozi aj spinkat? Uvitam kazdu skusenost dakujem.
@katuskatt dakujem a s kt sa najviac uhra? Jeden mame ale uz ulomena rucka a chcem taky poriadny
Dajú sa kúpiť kombinovane aj pre bábiky a sú iba v zmenšenej verzii pre bábätká a veľmi pekné.
Mali sme tiež také 👍
@silvester3 my mame sportovy golfac s ktorym
beha vonku a doma zase klasica dreveny hlboky 🙂
@silvester3 no to zalezi od toho aku ma naladu. Je to rozne. Ale najradsej s obidvomi naraz
@silvester3 My máme ten, kde bábika leží, ale hrala by sa aj so športovým. Myslím, že im je to v podstate jedno, hlavne že tlačia kočík ako maminka, maminky. 😉
Teraz su predsa aj také, ako keby 2v1. Hlboká časť sa dá dvihnúť do sedu a je z neho športový
@silvester3 Nasa ma taky, co sa da prerobit z hlbokeho na sportak a spät. Uplna napodobenina normalneho kocika. Dostala ho na Vianoce, to mala necelych 2,5 roka. Teraz ma presne tri a rada "vozi". Akurat, ze mi s nim nechodime zo zasady vonku. Kocikuje po dome a terase/zahrade.
@silvester3 Ahoj, o tom ako vybrať kočík pre bábiky nájdeš info napr. tu : https://mamapark.sk/kupit-detsky-kocik-pre-babi...
Mame Britax Smile. Sice drahsi, ale kvalitny. Da sa prerobit z hlbokeho na sportovy a ma aj vajko. Kupila by som ho znova.
@silvester3 my mame aj aj