Dobrý deň nevie mi niekto poradiť kde kúpime tenisky frozen č. 22 pre našu dcérku lebo zatiaľ som. Nezohnala a veľmi ich chce dakujem
@hvolkovamirka tak hľadáme len žatím nič č. 22
Akú starú máš dcérku? Veľkosť 22 to tipujem tak do dvoch rokov...nie?
Keď už teraz prikladáš váhu tomu co ma oblecene/obuté "lebo to veľmi chce"....co budeš robiť neskôr?
Takto malé dieťa chce dnes niečo a zajtra niečo iné...netráp sa. Keď bude mať obycajne biele alebo ružové tenisky a dovnútra nalepis frozen nálepku....aj tak bude šťastná.
Skôr by som si dala záležať na kvalite topanociek....ako na dizajne. Zatiaľ čo som mala.moznost vidieť tak tieto "Disney" detské topánky nie sú úplne zdravá obuv.
Skuste mall.sk
Skúste pozrieť v deichmanne, ale lepšie je vyskúšať na predajnial, a potom objednať cez internet, pretože poštovné je zdarma a môžete využiť aj zľavu https://www.kodino.com/sk/obchod/deichmann/ Ja som tam kúpila dcérke aj tenisky aj čižmičky Frozen. Teraz prešla na Máša a Medveď, aj tie sme tam našli 🙂
@ivaliko cez internet si ich vobec nenasla? skus mozno tesco pozriet. teraz velu moznosti nemas, nakolko su pozatvarane obchody, tak musis len cez internet hladat.