Ahojte chcem sa opytat ci mate skusenost s medvedikom, spokojnost, nespokojnost? Kupovali ste niekto z Dracika? Nepokazil sa Vam, fungoval? Pytam sa na Dracik lebo som tam raz kupovala Baby Anabel na baterky a babika sla do reklamacie a potom boli iba vratene peniaze, nic z toho.
@filiatko my sme ho dali synovi minulý rok pod stromček, lebo miluje plyšáky a zvieratká. Od kedy ho dostal leží na poličke. Absolútne o neho nemá záujem. Asi je to skôr hračka pre dievčatá
@kikushka83 prosim Vas a rozprava po slovrnsky z alltoys? Ďakujem
@filiatko ten medveď nerozpráva..vydáva len také zvuky
@lenuska9999 dobrý deň a nepredavate ho prosím náhodou?
@filiatko nie on nerozprava, len vydava zvuky
Mame z mall a frci stale..a to si toho uzil pri malej dost.tieto furreal hracky su robustne a kvalitne urobene neni to cinsky plastovy smejd co sa za tyzden rozpadne.je krasny a mala sa s nim hra nie stale ale raz za cas ho vytiahne.ja som aj rada ze nejde furt lebo baterky zere ako divy
Jedna z hraciek, krorych kupu nelutujeme, u nas bezi uz dva roky a stale je onho zaujem, aj spadol aj toho u nas vela zazil aj ho obliekame, body 56 odporucam😁
@kikushka83 dobry den chcem sa spytat medvedik len sedi ci sa daju aj vyrovnat nozky aby stal dakujem
@gabikahlivistia medvedik stoji, aj sedi nozky sa daju vyrovnat, je to naozaj krasna hracka, mila, pritulna
Naša dcéra ho dostala na narodeniny keď mala 5 rokov. Teraz ma 8 , mladšia dcéra má 3 a stále sa s ním hrajú a obliekajú. U nás to je asi jediná hračka ktorá je stále používaná z celej kopy hraciek co obe majú. Určite odporúčam 🙂
@filiatko ahoj. Nekupovali sme ho sice z dracika ale z alltoys. Dcera ho dostala minulý rok na vianoce a maximalna spokojnost. U nas je vyuzivany a najoblubenejsi macko. Velakrat jej uz aj spadol a stale funguje bezproblemovo.