Ahojte, viete mi prosím odporučiť nejakú konkrétnu značku, prípadne aj kde sa najviac cenovo oplatia figúrky zvierat, ktoré vyzerajú ako reálne? Značka ako Schleich, Mojo a pod. Tie Schleich mi prídu riadne drahé za ks. S čím máte skúsenosti, kde sa to tak najviac postupne oplatí kupovať (hospodárske, africké a pod.) Ďakujem🙂
My kupujeme len Schleich,su naozaj krasne urobene
My tiež Schleich objednávame alebo potom hocijaké, napr minule som v Tedy kúpila, samozrejme nebola to dáka kvalita...
Dakujem mamicky 🙂 tie sleich su spracovane asi naj, co som videla. Vyskúšam tak 4-5 zvieratiek ci budu mat uspech a uvidim, potom dokupim 8)
kocky, ozivim temu... Kde objednavate schleich ?? kde su naj ceny ? vdaka
My sme tiez zacinali so Schleichami, tym sa asi nic nevyrovna (kupovali sme mladata, tie su lacnejsie), ale potom sme si uvedomili, ze takato zabavka by isla do penazi az prilis. a tak sme presedlali na Tuby / Vrecuska Safari... su sice o dost mensie a pomery velkosti nesedia, vsetky su cca. rovnako velke, ale vacsina tych zvieratiek je tiez celkom fajn spracovana (i ked vynimky sa teda najdu :-O ). Maly (1,5 roka) sa s nimi vyhra, uklada si ich na policku, vozi ich v auticku, vie na vela z nich ukazat, ked sa ho pytam "Kde je...?", pripadne ked si pozerame knizku so zvieratkami, tak si ich priklada k obrazkom... tieto predavaju v sadach po 12 ks a sada stoji cca. 13 eur.
@pribinacka kupujeme detom schleich, na nete byvaju lacnejsie ako v obchodoch, dcerka ma rada koniky, syn zasa farmarske zvieratka a z divociny 🙂