Detská kuchynka z Lídla - recenzie

tinka48
27. okt 2018

Maminky chcem sa spytat, ci mate drevenu kuchynku z Lidla, ak ano ako ste s nou spokojne, hlavne co sa tyka kvality. Od 2.11 ju bude mat lidl v ponuke a zvazujeme nad jej kupou. Dakujem 😉

asia83
28. okt 2018

@tinka48 Aj moja mama ju ide kúpiť malej na Vianoce, tak som zvedavá ako sa malá "chytí".

tinka48
autor
28. okt 2018

@asia83 to sa chystame aj my, len na ceskych recenziach som citala, negativne hodnotenia, a tak by som chcela vediet spokojnost maminiek, ktore ju maju

asia83
28. okt 2018

@tinka48 No tak to by aj mňa zaujímalo. Inak toto je nejaká nová, nový model, ešte som ju v ponuke nevidela.

asia83
28. okt 2018

@tinka48 Pozrela som tie vami spomínané recenzie, ale akoby písali o inej kychynke. Keď pozerám obrázok v letáku, napr. háčiky na uchytenie náradia nie sú pripevnené šróbami, ale hore v poličke, zdá sa to byť pevné. My to kúpime, myslím že bude lepšia ako plastová.

kristinka88
2. nov 2018

Ahojte baby..tiez.ju chcem kupit pre syna ktory vsade.kde je kuchynka tak vari ostosest...aj mne pri vareni tuzi hrozne pomahat ale tie ceske recenzie ma dost sokovali...sice to bol minulorocny model ale v zasade velmi podobny...kupili ste ju uz niekto a skusili poskladat??

danielkka
2. nov 2018

Dala sa kuchynka vobec niekde aj realne kupit?

sasi21
2. nov 2018

Ahojte my máme minuloročnú z Lidla dcéra (3,5) sa s ňou veľmi rada hravá aj syn sa rád pridá (1) naozaj sa s ňou prehrajú čo je super výška sa dá nastaviť do dvoch úrovni platnička svieti a tie kolieska na sporáku tak rapkaju najväčšia sranda otvárať dvierka teda aspoň pre syna materiál trošku aj lepší by mohol byť nám napríklad dvierka trošku letia ale inak fachčí už skoro rok dúfam že som trošku pomohla 😊

zuzanka2411
2. nov 2018

@danielkka v roznave este mali aj poobede vela

zuzanka2411
2. nov 2018

@kristinka88 my uz varime ostosest na nej..podla mna je super..ako stabilita nic moc ale zase ani uplne papier..da sa pripevnit ku stene srobami..funkcue su super digestor, mikrovlnka, rura, sporak..vsetko svieti, pipa 😊aj peislusenstvo zakladne k nej a krasne farebna je..ja nelutujem kupu..

tinka48
autor
3. nov 2018

kuchynku sme vcera kupili, no este ju mame zabalenu, uvidime aka bude az ju poskladame, bude rovno pod stromcek. Povodne sme chceli z Ikei len kym sa my do Ikei vyberieme aj dcera vyrastie 😃tak sme kupil nakoniec v Lidli. Kamoska kupili minuly rok v Lidli maju ju taku farebnu a chvalila si ju na to ze sa s nou hraju 3 male deti vyzerala zachovala.

kristinka88
3. nov 2018

No tak my sme ju tiez kupili akurat..verim ze sa mu bude pacit aj ked neni taka pevna...a v bratislave ich mali tiez dost..

jane333
5. nov 2018

Prosim napiste skusenosti kto kupil kuchynku tento rok a uz je poskladal ci je OK.. nech ju kedtak stihneme vratit :P je naozaj krasna, prepracovana, kupili sme aj my..minuly rok vsak bolo velmi vela reklamacii, staznosti.. sialene zle recenzie... z Lidlu napisali, ze urobili vsetko preto aby sa situacia z minuleho roka neopakovala, tak snad..

guizui
5. nov 2018

@jane333 nasa je uplne ok, ziadne poskodenia 🙂

jane333
5. nov 2018

@guizui dakujem za dobru spravu 🙂

jane333
7. nov 2018

Neda mi to nenapisat...Ten kto si nestihol kupit kuchynku z Lidla ju nestihol kupit pravdepodobne prave kvoli takymto ludom... hracka pre deticky a ideme na tom takto zarabat 😞

dory123
7. nov 2018

My sme kuchynku kúpili nechceli sme ju rozbalovat z na Vianoce ale bolo veľa zlých recenzií rozbalili sme ju a všetko bolo úplne v poriadku na digestore máme menší škrabanec ale to zvládneme kuchynka je krásna všetko sedí je farebná a dosť stabilná všetko svieti hra ako ma najviac sa teším so zásteri haha ale podľa mňa za tú cenu je aj tá kvalita za mňa super a veľmi sa teším..

helulik
23. jan 2019

Baby a neposielate ju niektorá? 🙂

quellin
11. mar 2019

Neviete či niekto nepredáva tutu kuchynku z Lidla?

dadoe
19. nov 2019

Aktuálne recenzie na kuchynku, prosim, niekto má? Teraz je totiž v Lidli za 50 eur. Vďaka..

tinka48
autor
20. nov 2019

@dadoe mame ju rok a spokojnost dcera sa s nou stale hra

mirka2405
20. nov 2019

@tinka48 My ju mame rok, spokojnost, funkcna, zatial sa nic nepokazilo, syn v nej vari kazdy den🙂 odporucam

dadoe
20. nov 2019

@mirka2405 super..ďakujem za info 🙂

dadoe
20. nov 2019

@tinka48 vďaka..tak snáď aj moja bude spokojná 🙂

silvika99
4. mar 2020

Nepredáva niekto náhodou túto kuchynku?

zuzuliennka1
10. jan 2022

caute a za aky cas sa vam ju podarilo poskladat?