Mamičky prosím poraďte čo kúpiť dcérke na 1rok hračiek sa mi zdá má dosť.
Ďakujem za skóre odpovede
@katkaseiner Ďakujem veľmi pekne za odpoveď Prajem pekný deň
@ivusinecka026 nas dostal k prvym narodeninam piklerovej triangel a hojdacku a obalky s €. Naco kupovat na silu najaky darcek/hracku.
Keďže má jeden rok je ešte veľa veci ktoré sa jej zídu okrem hraciek. Ohrádka, jedálenská stolička, veža do kuchyne aby mohla s tebou variť, niečo do detskej izbycky alebo v lete na von.
Odrazadlo kocky knizky vyuzije ich aj neskor..
@bajka16 Ďakujem veľmi pekne jedalensku stoličku má aj cestovnú postielku má ale nechce v nej.Prajem pekný zvyšok dňa
@saxana000 Ďakujem veľmi pekne
@ivusinecka026 naša dostala od nás odrazadlo, je v jeseni, takže na jar už využila! Od ostatných peniažky, ona tomu ešte nerozumela a načo kupovať zbytočnosti, len aby bolo! Moja mama jej dala ešte tortu upiecť a hotovo
Ja som malej kúpila z peniazkov, čo dostala na 1.rok učiacu vežu a montessori hojdačku. Teraz ma 19m, vežu používa čím ďalej, tým viac. Hojdačku používa tiež denne, buď hojdá bábiky, alebo (častejšie) ju má otočenú a používa ako preliezku. A najnovšie ju používa aj ako smykalku, rozmýšľam, že dokúpim aj tu dosku 🙂
@ritalein Ďakujem veľmi pekne a Prajem pekný večer
@jazula Ďakujem veľmi pekne tu montessori hojdacku nepoznám a Prajem Vám pekný večer
@lenka2710 Ďakujem veľmi pekne a Prajem pekný večer
@ivusinecka026 Takúto hojdačku som myslela, my máme tú väčšiu. Môže byt otočená ako hojdačka alebo “kopček” a dá sa k tomu dokúpiť taká doska, ktorá je na jednej strane hladká (šmykľavka) a na druhej má také zarážky na nôžky, že sa po nej dieťatku dobre vylieza.
@ivusinecka026 My sme kupovali veci, co vyuzije ako starsia, kedze hraciek aj vsetkeho mala tiez dost. Pripadne sme zvazovali aj nejaky sperk, aby mala do buducna ako pamiatku. Aj tak ju darceky velmi nezaujimali, tak tie prve darceky boli skor take prakticke.
@cervenaruza123 Ďakujem veľmi pekne určite niečo vyberieme na 1rôčik 🥰😍❤️😘👍
ak si myslis ze ma dost vsetkeho, nemusis.. urob/kup symbolicku torticku, chodte na preliezky a hotovo.. dieta nevie ze ma dostat nieco a ty nemusis na to ucit... je to fakt na tebe... Pripadne kup nieco co vies ze bude potrebovat o pol roka napr... odrazadlo, bicykel... fakt je to na tebe..