Darček pre trojmesačné dievčatko

lilly8985
13. dec 2020

Ahojte baby, poraďte prosím čo kúpiť na Vianoce 3 mesačnému dievčatku (som krstná ) ďakujem pekne za rady 🙂🙂🙏Budem vďačná

h2
13. dec 2020

@lilly8985 Plyšového macka. 🐻

anickabasnicka
14. dec 2020

balík plenek, gumovou hračku, pěknou kvalitní osušku nebo nějakou kosmetiku atd ..takovému malému človíčkovi bude ještě dlouho jedno, co od koho dostane. takže spíš něco praktického, co při jeho údržbě využijí rodiče k jeho spokojenosti.

ninusa221
14. dec 2020

A keby sa opýtaš jej mamy ? Co potrebuju ? Nak nekupuješ zbytočne somariny? To bude asi naj 🙂

oli18
14. dec 2020

Daj peniaze a povedz, nech jej daju na sporenie. Take male babo toho vela nepotrebuje. Budu radsej, ako mozno nepotrebnej veci.

jabuducanevesta
14. dec 2020

vysokú stoličku alebo začni zbierať lego duplo

ckatka
14. dec 2020

Co sa týka vybavicky, 3m babo zrejme už má všetko čo potrebuje. Spýtala by som sa rodičov ci im niečo nechýba. Balíkom plienok a nejakým smrncovnym oblečením nič nepokazíš (len si over aké plienky používajú), alebo napr.poukaz na fotenie

sense
14. dec 2020

Balík plienok, niečo na oblečenie... Spýtaj sa rodičov dieťaťa... Keďže tomu 3jmesacnemu je to sumnefuk

zuzanka.zuzu
14. dec 2020

@h2 mňa by zaujímalo či sa niekedy v histórii už nejaké malé dieťa vyhralo s plyšiakom 😀
plyšiak = lapač prachu pre zamilovaných pubertiakov

domak2
14. dec 2020

@zuzanka.zuzu moja napríklad ignoruje babiky, zato s plysakmi sa vedela hrať hodiny. 😅

h2
14. dec 2020

@zuzanka.zuzu Čakala som podobnú reakciu. Môj otec dostal "plyšového" (alebo neviem, ako by som ho nazvala) medvedíka na svoje prvé Vianoce pred 84 rokmi. S tým mackom sme sa hrali po rokoch ešte aj my so sestrou, je s nami na Vianočných fotkách. Hral sa s ním môj syn, keď bol malý, tiež s ním má fotky. A aj on dostal jedného, tentoraz už naozaj plyšového, na svoje prvé Vianoce. Proste na pamiatku. Jasné, že sa s ním nehral, až po istom čase. Ale stále ich má obidvoch vo svojej izbe a občas sa im ešte dokonca prihovorí. Môj otec zomrel pred 3 rokmi, ale jeho Vianočný medvedík, jeho prvý darček, je tu stále s nami. ❤️

h2
14. dec 2020

@domak2 Presne aj ja, keď som bola malá. Bábiky som nikdy nemala rada, len zvieratká. Vlastne je to tak dodnes, otvorene priznávam, že mám rada plyšákov ešte aj teraz, vo veku 45 rokov. 😁

oli18
14. dec 2020

@h2 To je pekne. Aj po mm mame asi dvojkiloveho velkeho maca a moje deti ho ignorovali, rovnako teraz vnucata. Uz ho len ja prekladam. Deti mi hovoria, nech ho vyhodim.

gbgb
14. dec 2020

@lilly8985 ja mam 6m dcerku. Oblecenie si kupujem radsej sama, ale kupila som plysoveho Mickey a Minnie (tiez som v detstve nemusela babiky). Duplo je super hracka nadcasova. K meninam som dcere dala vcera valec na podporu lozenia a hracku. N

caramellka
14. dec 2020

Naša prvá dcéra mala necelé 3 mesiace na svoje prvé Vianoce, kúpili sme jej "Psíkovu sestričku" od Fisher-Price https://interaktivne-hracky.heureka.sk/fisher-p... Písali tam, že je vhodná od 6mes. a u malej to bola veľmi dlho obľúbená hračka, aj na dovolenky si ju neskôr brala.😉

dzejsik
14. dec 2020

@lilly8985 spýtať sa rodičov aký darček, my sme vlani chceli pre malého len plienky ak chcela rodina dačo kúpiť (nám to pomohlo - zásoby boli na 4 mesiace, rodina spokojná a malému šumafuk :D )

zenazaba
14. dec 2020

Parny mixer na prikrmy. Teraz maju zlavu na brendon.sk.

martinka13
14. dec 2020

To bude skôr darček pre rodičov. Takže niečo, co využijú pre dieťa.

playwood
20. dec 2020

@lilly8985 určite nič nepokazíte hryzadlom alebo rôznymi mäkkými motorickymi hračkami ktoré vydávajú zvuk. Napríklad zvuk rolničky. Tieto deti objavujú svet takže treba vyberať aby to bolo farebné, ľahko uchopitelne do rúčky a príjemné na dotyk. Dbajte v tomto prípade na zvýšenú bezpečnosť hlavne malých častí na hračke.

lenka2710
20. dec 2020

@lilly8985 hracia deka, môj malý ma pol roka, dávala som ho na ňu od troch mesiacov a je tam rad, pripadne kresielko hojdacie, nejaké oblečko, plienky, peniažky, alebo nejaký poukaz, žeby rodičia niečo kupili podľa svojho vkusu, alebo nejakú hračku ktorá vydáva zvuky! Môj ma sice pol roka, ale na Vianoce som mu kúpila knihu riekaniek, potom takú dlhú húsenicu a každý článok niečo robi, jeden suchoce, jeden spieva

lenka2710
Autor odpoveď zmazal
Zobraz