Darček pre trojmesačné bábo

anna9122020
19. mar 2021

Žienky.. čo by ste kúpili 3 mesačnému babatku? Hojdačku máme , kolotoč mame aj vodnú podložku , hrkalky , interaktivnu hračku kde svietia hviezdičky a hrá. Všetko toto mame chcela by som niečo nové akosi má ale nič nevie napadnúť. Oblečenie , topanočky nie. Toto je pre nás dosť významný víkend preto by som chcela niečo na čo si pri pohľade na to spomenieme na tento týždeň ešte veeeeľmi dlho.😏😊😊😊

kacena4
19. mar 2021

fotoram odfodte sa v ten "vyznamny den" zaramuj a mozes este dllllho spominat 😉 dieta aj tak z toho darceka nim mat nebude - darcek bude pre vas nie dieta

anukha
20. mar 2021

@anna9122020 ak byvate v dome a mate zahradu a miesto, zasadte mu jeho/ jej strom. Na to si potom spomeniete vzdy, ked pojdete okolo, ako bude rast, kvitnut...

s_a
20. mar 2021

Vytlačiť jeho fotku na plátno..

sivana09
20. mar 2021

Bud teda ta fotka, ak je to tvoje dieta, tak mu mozes nieco radsej vyrobiť. A sice pises ze oblecenie nie, no Prvebody je pre novorodenca super darcek. Oslavite tak vsetky velke sviatky v prvom roku jeho zivota 🙂 a budete to mat zachytene aj na fotkách, o aky sviatok islo

jaskolka
20. mar 2021

@anukha úžasny nápad, inšpirovala si ma 👍👍👍

anukha
21. mar 2021

@jaskolka maju to tak v rodine u mojho partnera. Ich rodicia maju zasadeny aj "svadobny" strom. 😊
Mne to pride uzasne, ako napriklad partnerova sestra je naroda v maji, tak jej zasadili taky specialny ceresnovy strom co kvitne v maji. A ak tam nahodou nie sme v sezone a zavolame si, tak nam len povedia: "sestrin" strom uz kvitne 🌳