Žienky.. čo by ste kúpili 3 mesačnému babatku? Hojdačku máme , kolotoč mame aj vodnú podložku , hrkalky , interaktivnu hračku kde svietia hviezdičky a hrá. Všetko toto mame chcela by som niečo nové akosi má ale nič nevie napadnúť. Oblečenie , topanočky nie. Toto je pre nás dosť významný víkend preto by som chcela niečo na čo si pri pohľade na to spomenieme na tento týždeň ešte veeeeľmi dlho.😏😊😊😊
@anna9122020 ak byvate v dome a mate zahradu a miesto, zasadte mu jeho/ jej strom. Na to si potom spomeniete vzdy, ked pojdete okolo, ako bude rast, kvitnut...
Vytlačiť jeho fotku na plátno..
Bud teda ta fotka, ak je to tvoje dieta, tak mu mozes nieco radsej vyrobiť. A sice pises ze oblecenie nie, no Prvebody je pre novorodenca super darcek. Oslavite tak vsetky velke sviatky v prvom roku jeho zivota 🙂 a budete to mat zachytene aj na fotkách, o aky sviatok islo
@jaskolka maju to tak v rodine u mojho partnera. Ich rodicia maju zasadeny aj "svadobny" strom. 😊
Mne to pride uzasne, ako napriklad partnerova sestra je naroda v maji, tak jej zasadili taky specialny ceresnovy strom co kvitne v maji. A ak tam nahodou nie sme v sezone a zavolame si, tak nam len povedia: "sestrin" strom uz kvitne 🌳
fotoram odfodte sa v ten "vyznamny den" zaramuj a mozes este dllllho spominat 😉 dieta aj tak z toho darceka nim mat nebude - darcek bude pre vas nie dieta