Darček pre syna na druhé narodeniny

25. mar 2023

Ahojte, skuste mi dat prosim nejake tipy na darcek. Momentalne sa mi hraje s autami, ktorym hlada garaz, parkovisko + figurky dava na sedadli a napodobnuje ako keby oni soferovali. Dnes som ho nasla v jeho izbe, a hral sa so svojim auto odrazadlom, ako nosi figurku (dal ju za svoj chrbat). A ked spadla nahodou, este sa mu aj ospravedlnil. 😆

Comu by sa podla vas potesil? Ma uz vseljake auta... Kupit garaz nejaky?

Dakujem za napady! ❤️

janka_266
25. mar 2023

Magnetickú stavebnicu, aj my sme kupovali k druhým narodeninám. Najhranejšia hračka odvtedy. A toez z nej staviame najčastejšie garáže 😃

jesenzima
25. mar 2023

Viem, že túto radu nechceš, ale my sme každoročne narodeniny detí vyriešili tak, že dostanú vždy tortu .. bez darčekov. Pretože hračky a iné (haraburdy) naozaj nepotrebujú.nevyzaduju ich. ... A dvojročnému je to podľa mňa aj tak jedno 🙂 môj dvojročný sa tešil, že si sfúkol sviečky.

mimi3008
25. mar 2023

Nejake lego duplo? Mas vselijake sady s autami, s figurkami....

terry658
25. mar 2023

Náš miloval vkladačky,puzzle drevené, lego vždy.

zorkahorka
27. mar 2023

Starsi syn je blazon do auticok. Zboznoval taku garaz,z ktorej viedli akoby smykacky. Po nich spustal auticka. Teraz fici na autodrahe. A miluje mcqueena, pozna ho tvoj syn?
Alebo mu kup auticko na ovladanie

andybuc
31. mar 2023

My mame doma už nějaký ten pátek activity board s různými klíčky, zasuvkou, svetylka, takničkami, moje malá K. jej dostala k 1. narozeninám a vyhraje si s tím doteď 🥰 na jejich instagramu mají i mnoho klucicich motivů (lucymark.forkids), můžete kouknout. Jeden mne zaujal, tak sdílím screen.

joybex
Odpoveď bola odstránená
Zobraz