Darček pre ročného syna

monakotlarova
12. sep 2022

Ahojte mamičky , neviete mi poradit darček pre syna prvemu ročku ?? Ja neviem, chcem niečo čo bude využivat dlhkšie napriklad take auto kde sa môže vozit len že zachvilu je zima a autičko bude odstavene narodeniny ma až o mesiac

bolarazjedna
12. sep 2022

Synovec mal teraz 1.narodky cez víkend, dostal puzzle, légi (všetko určený pre jeho vek), potom také kocky postupne menšej veľkosti, z ktorých sa dá postaviť veža a na tých kockach sú lesné zvieratká a ich stopy. Ja som chcela aj knižku mu kúpiť, len sa mi nič až tak nepáčilo. Veľmi sa potešil darčekom, a myslím si, že dlho ich bude používať. Aj ja ako matka by som sa potešila tým darčekom, myslím si, že sú pekné a užitočné.

Inak chod do Dracika a poobzeraj sa, tam majú všetko, určite sa inšpirujes.

horensky
12. sep 2022

@monakotlarova nasa dcerka mala rok v auguste a s manzelom sme jej darovali elektricke auto, zial u nas nemalo uspech, boji sa ho hlavne ked sa pusti do pohybu 🤣 zatial nam sluzi ako odkladaci priestor pre plysakov 🤣
Snad pride den ked sa na nom povozi

beata110
12. sep 2022

@monakotlarova moj mal rok v novembri dostal hodacieho konika 😊

tinkavvv
12. sep 2022

@monakotlarova uciacu vezu

janka_266
12. sep 2022

@horensky náš tiež tak 🤣 starí rodičia sa už videli, ako s ním chodia na prechádzky a on sa už vyše 1/2 roka odmieta k nemu čo i len priblížiť, nie to si ešte sadnúť 🙈ale snáď kým bude mat váhu, ktorá tam je uvedená ako maximálna sa aspoň prevezie 🤣

@monakotlarova my sme k 1. Roku kúpili hojdacku a triangel. Najväčší úspech mala garáž s autíčkami z dracika. Knihy sa mu páčia zo série čo sa robí…. Alebo tak nejak sa volajú od Svojtka vydavateľstva.

vilma7
12. sep 2022

Myslíš nejaké.odrazadlo, alebo tie elektrické autá?
Môj syn dostal auto (babycar) a to má narodeniny 1.1. Vozili sme ho na Tom v pohode aj keď bol sneh (po ceste).

kristina2412
12. sep 2022

Kúpila by som klasickú Tatrovku, prípadne Duplo,možno dáku guľôčkovu dráhu pre tento vek.., ak ešte nemá naše baby bavili v tomto veku aj zatlkacky, mali domčekovu s guličkami

taga
12. sep 2022

Klazicku oranzovu tatrovku 👍 s tym sa vyhra roky

nikasmile
12. sep 2022

@monakotlarova u nás zabodovalo autíčko. Prv sme ho vozili my a už skúša aj sám. Jazdili sme aj v zime má 4x4....ale ako píšu baby vyššie - klasická tatra...s tým ale že vôbec nič nepokazíš a využije sa dlho.

zuzanka.zuzu
12. sep 2022

môj zimný dostal tatrovku, jazdí s ňou po byte a furt niečo vykladá a nakladá a premiestňuje a jazdí s ňou hore-dole 👍

amelie2017
12. sep 2022

Dcera dostala na prve narodeniny hojdacieho konika. Ma 4 a pol a este sa na neho posklada. Uz sa o neho biju s rocnym bratom. Najlepsi darcek

biela_sova
12. sep 2022

@monakotlarova Ahoj, aj ja sa priklanam ku kvalitnej oraznovej klasickej Tatrovke. Nas sa s nou hra denne od 10.mesiacov do 4 rokov. Vselijake hracky mali uspech, ale toto je srdcovka uz po generacie 🙂 potom puzzle, kocky, asi by som to zhrzula, vsetko, co si pamatas z vlastneho detstva.

Vrelo neodporucam elektricke auta, ak mas akcne alebo citlive dieta. Akcne v nom neobsedi, citlive sa ho bude bat. Derom sa zvacsa nepaci, hlavne v tak skorom veku, ak nemozu vlastnou silou ovladat tak velky kolos 😇

nika3136
13. sep 2022

Uciaca veza, piklerovej triangel a montessori hojdacka. Dostavala postupne, vyuziva dodnes (ma uz 4 a a pol) a cakaju na mladsieho surodenca