Ahojte mamičky , neviete mi poradit darček pre syna prvemu ročku ?? Ja neviem, chcem niečo čo bude využivat dlhkšie napriklad take auto kde sa môže vozit len že zachvilu je zima a autičko bude odstavene narodeniny ma až o mesiac
@monakotlarova nasa dcerka mala rok v auguste a s manzelom sme jej darovali elektricke auto, zial u nas nemalo uspech, boji sa ho hlavne ked sa pusti do pohybu 🤣 zatial nam sluzi ako odkladaci priestor pre plysakov 🤣
Snad pride den ked sa na nom povozi
@monakotlarova moj mal rok v novembri dostal hodacieho konika 😊
@monakotlarova uciacu vezu
@horensky náš tiež tak 🤣 starí rodičia sa už videli, ako s ním chodia na prechádzky a on sa už vyše 1/2 roka odmieta k nemu čo i len priblížiť, nie to si ešte sadnúť 🙈ale snáď kým bude mat váhu, ktorá tam je uvedená ako maximálna sa aspoň prevezie 🤣
@monakotlarova my sme k 1. Roku kúpili hojdacku a triangel. Najväčší úspech mala garáž s autíčkami z dracika. Knihy sa mu páčia zo série čo sa robí…. Alebo tak nejak sa volajú od Svojtka vydavateľstva.
Myslíš nejaké.odrazadlo, alebo tie elektrické autá?
Môj syn dostal auto (babycar) a to má narodeniny 1.1. Vozili sme ho na Tom v pohode aj keď bol sneh (po ceste).
Kúpila by som klasickú Tatrovku, prípadne Duplo,možno dáku guľôčkovu dráhu pre tento vek.., ak ešte nemá naše baby bavili v tomto veku aj zatlkacky, mali domčekovu s guličkami
Klazicku oranzovu tatrovku 👍 s tym sa vyhra roky
@monakotlarova u nás zabodovalo autíčko. Prv sme ho vozili my a už skúša aj sám. Jazdili sme aj v zime má 4x4....ale ako píšu baby vyššie - klasická tatra...s tým ale že vôbec nič nepokazíš a využije sa dlho.
môj zimný dostal tatrovku, jazdí s ňou po byte a furt niečo vykladá a nakladá a premiestňuje a jazdí s ňou hore-dole 👍
@monakotlarova Ahoj, aj ja sa priklanam ku kvalitnej oraznovej klasickej Tatrovke. Nas sa s nou hra denne od 10.mesiacov do 4 rokov. Vselijake hracky mali uspech, ale toto je srdcovka uz po generacie 🙂 potom puzzle, kocky, asi by som to zhrzula, vsetko, co si pamatas z vlastneho detstva.
Vrelo neodporucam elektricke auta, ak mas akcne alebo citlive dieta. Akcne v nom neobsedi, citlive sa ho bude bat. Derom sa zvacsa nepaci, hlavne v tak skorom veku, ak nemozu vlastnou silou ovladat tak velky kolos 😇
Uciaca veza, piklerovej triangel a montessori hojdacka. Dostavala postupne, vyuziva dodnes (ma uz 4 a a pol) a cakaju na mladsieho surodenca
Synovec mal teraz 1.narodky cez víkend, dostal puzzle, légi (všetko určený pre jeho vek), potom také kocky postupne menšej veľkosti, z ktorých sa dá postaviť veža a na tých kockach sú lesné zvieratká a ich stopy. Ja som chcela aj knižku mu kúpiť, len sa mi nič až tak nepáčilo. Veľmi sa potešil darčekom, a myslím si, že dlho ich bude používať. Aj ja ako matka by som sa potešila tým darčekom, myslím si, že sú pekné a užitočné.
Inak chod do Dracika a poobzeraj sa, tam majú všetko, určite sa inšpirujes.