Darček pre ročného chlapčeka

23. mar 2023

Ja som už nejak zabudla, čo baví ročných chlapcov?
Prosím o radu. Ide o kamoškineho synčeka. Cca do 100e.
Ďakujem za každú radu.

autor
23. mar 2023

Knihy určite nie. Tie mu posúvam po našich deťoch od narodenia.

petamich
23. mar 2023

rozmyslam co nasho bavilo v roku alebo kratko po - v zasade nic 😂 ale teda okrem kniziek napr. tatrovka, na tej sme ho vozili a aj ju dostal, ked mal rok, pripadne kupit Funny Wheels aj ked jazdit zacne asi v 1.5 roku (nas tak zacal a odvtedy su nerozlucni), potom ho este bavili zamky, tak sme kupili montessori taky domcek so zamkami a klucmi, vyhral sa aj s tymi basnickami Fischer Price taka ta knizka, co spieva, hudobne nastroje ho tiez bavili, kupili sme take v peknom ruksaku

autor
23. mar 2023

@petamich ďakujem
Pozriem ten filter price
Odrazadlo funny mu tiež posúvam po našich.
Ešte mi napadla ta montessori hojdačka- ten oblúk. Mate to niekto? Využívajú to vaše deti? Alebo len ďalšia zbytočnosť?

autor
23. mar 2023

@petamich *fisher

petamich
23. mar 2023

montessori hojdacka u nas ziadny zaujem - nastastie len v detskych kutikoch sme sa s nou stretli, keby som ju kupila a ani s tym by sa nehral 😵‍💫

maminkadeticiek
23. mar 2023

Joj no paradna velka tatrovka socikovska!Taka ta velka do ktorej si aj sadne,su aktualne perfektne vytunene v ponuke,maju neraz nosnost aj do 100kg.Chlapci sa na tom vozia,spustaju,prenasaju kamienky,piesok,s tym sa neda nic pokazit.
Napr. https://www.mall.sk/detske-auta/tatra-auto-148-...

ritalein
23. mar 2023

Nas tu hojdacku dostal na 1r., cochvila bude mat 3 a stale sa v nej rad hojda, dokonca aj starsi 7,5r. v nej rad lenosi. Takze u nas plne vyuzitie. S darcekmi to tiez mame pre neho tazke, kedze mame toho vela po starsom. Tatrovka je tiez super, s tym sa chalani tiez dobre vyhraju, mame tu klasicku oranzovu do 100kg. Starsi dostal na 1. narodeniny toto auticko, a este v 5r. sa v nom vozil 😂😂

gabika0825
23. mar 2023

Ročnému? Veď to dieťa ani nevie že má narodeniny… kup radšej mamičke plienky, vlhčené obrúsky alebo nejaké potreby ktoré bežne používa pri malom. Popripade príhod nejaké hryzátko alebo nejakú hračku.

autor
23. mar 2023

Tatrovku má.
@petamich tak hojdačku radšej neriskujem.
@ritalein to autíčko je veľké, bývajú v byte. Ale ďakujem

@gabika0825 nie je odkázaná na plienky odomňa, vlhčené nepoužíva

Fakt neviem čo 😪

zorkahorka
27. mar 2023

Hojdacka je super - ale taka uzatvaratelna. Deti sa rady hojdaju. Co tak odrazacie auticko?
Teraz zacne chodit... moji synivia radi nieco tisli. Milovali a miluju kosacku
Moj syn mal rad vkladacky

andybuc
29. mar 2023

My dostali k prvnímu roku od kamarádky Activity board a nejlepší vec! Konkrétně od LucyMark - Activity board, vybrala mi tam kamaradka i osobní obrázek, takže byla moje K. nadšená. Vyhrála si u toho sama a dlouhou dobu. Co jsem koukala na jejich Instagram LucyMark for kids, tak se daji navolit i různé zásuvky, klice dle libosti. Doporucuju všemi deseti!🫶🤗pro tu chvíli kldiu to stojí a nezabere to vůbec žádné místo v bytě.

joybex
Odpoveď bola odstránená
Zobraz