Dobrý večer, máte nejaké tipy na darcek pre chlapca k narodeninám? Má rok 🙂 ďakujem. Take veci ako activity board, suchý bazén, hupacku, linkimals, albi pero, kocky, odrážadlo a pod. už všetky mame🙄 skôr niečo drevené, zemité farby nie farebne a plastové prosím
take male dieta potesi aj malickost. VIem, ze si nechcela plastove ale co tak zmenit nazor 🙂 - za mna top je farebna lopta, fisher price spievajuci macko, tatrovka (najprv bude krutit kolieska a tlacit pred sebou, neskor doma prevazat kopec veci z miesta na miesto), alebo taky maly detsky nakupny vozik (dievcatka mavaju kociky, on moze kadeco tlacit vo voziku). Prepac, s drevenym neporadim.
mne sa pacia hracky Little Dutch ale predpokladam, ze na tie si pri googleni narazila 🙂
@hsara99 tak skúsim, . . . Ci náhodou niečo nezaujme: drevenú vlacikodrahu? Farbičky? Zvukové knihy? Detsky klavír? Bubny,...? Fakt ti ťažko poradia cudzie mamicky keď si už prešla celý Internet a nič ta nezaujalo...
Ja už teraz viem co budem chcieť kúpiť dcére aj o rok, dva, tri... 😄
@hsara99 ja som objednavala z tejto stranky, je tam toho viac nez dost, napriklad toto
@zuzikak tatrovka by mohla byt fajn 👍🏻👍🏻👍🏻
@petamich hej, no od nich mame 90% hračiek 😅 veľmi mám rada tu značku
@maximilie Joj tak to v dobrom závidím, ja viem vždy komu čo kúpiť a pri malom som stratena, keďže najlepšie hračky sú veci, ktoré rozhodne hračky niesu 🤣 vysávač, ovládač a pod.
@gabu_lienka to pexeso je úžasne! Ďakujem, presne take niečo hľadám 🙂
@nafka0483 ooo sánky, idem hneď objednať ďakujem to je super nápad 😍
@zuzikak áno, viem co bude o rok dva tri... samozrejme plus niečo, čo ju bude baviť. Nechápem tieto témy kedy matka žiada od cudzích žien čo má kúpiť svojmu dieťaťu. To je neuveriteľné. Tak nech sa opytaju pani učiteliek v jasliach. Možno to dieťa poznajú lepšie a budú vedieť poradiť.
Podľa veku o rok dva tri viem, že to bude dvojkolesove odrazadlo, potom bicykel, potom nejaký vyšší lepší kočík pre bábiky, .... Keby rodicia kupovali darčeky len na sviatky, nemali by potom takýto problém, že ich deti majú VSETKO.
Ja vediem dcéru k tomu, že dostane darček len na narodeniny, meniny a pod stromček. Výnimka sú knihy, farbičky, omalovanky....a podobne
@maximilie vidis, ty možno nechápeš a mne tu baby pomohli, viac hláv viac nápadov 🙂 môj maly ma rok, toto budú jeho 2. Vianoce a mimo narodenín a menín nedostáva hračky, akurát sme veľká rodina a už stihol toho veľa dostať 🤷🏽♀️ Hovorím, nech dávajú radšej obálku, no nebudem nikomu “zakazovať” dať mu aj hračky
@hsara99
Môj príspevok vyššie si prosím neber osobne, píšem všeobecne a ty máš len ročne bábo. Len už máš aj odrazadlo aj bazén aj aktivity stolík....😆tak naozaj ťažko. Ak ta zaujalo niečo ako to pexeso tak skus pozerať ten agatinsvet a daj si montesori hračky + filter podľa veku. Tam máš takýchto hraciek kopu.
@hsara99 a co tak googlit a hľadať, čo by sa tak mohlo tvojmu malému páčiť? 🙄