Darček pre ročné dvojičky

alzbeta44
25. okt 2021

Dobrý Večer
Vedeli By ste mi poradit nejaký pekný darček pre jednoročné dvojičky chlapec a dievča ?

zzzuzzzu
25. okt 2021

@alzbeta44 ... nam sa velmi pacil napriklad vianocny tip na SANKY a k tomu 2 kvalitne deky, urcite potesia deti i mamku s tatom 😉 ... Alebo pekne postelne pradlo + sada vankus/paplon uz na vacsiu postel ako do detskej postielky ... Ak nieco osobnejsie, tak mnohych potesi poukaz na spolocne rodinne fotenie, kedze nie kazdy si to kupi sam ... Uspech mali i tzv. TULI vaky do detskej - jeden modry, druhy cerveny, super na lenosenie, poobednajsie leharo 😉 pri prezerani si kniziek alebo len tak vyjasit sa pri skakani, su uplne makke, nehrozi, ze sa doudieraju ... V skratke pre dvojky zatial tychto par tipov, mozno sa budu hodit 😉, zelam spravny vyber, najma nech potesi 💙

alzbeta44
autor
25. okt 2021

@zzzuzzzu Tie Sánky sú super nápad to by ma nenapadlo len ja to budem musieť posielat do Anglicka takze asi by to neislo …….
A Presne hľadám nieco take co by potešilo aj mamu aj tata nieco co by využili, alebo nejaku poprípade stránku na objednanie lebo na internete mi vyhadzujú zatiaľ take nanic stránky

zzzuzzzu
25. okt 2021

@alzbeta44 ... hmmm, rozmyslam, rozmyslam 😉, co by sa hodilo, a zaroven sa dalo teleportovat do UK, a napadaju ma este napriklad Skitt "rastuce" kolobezky🛴 , su kompaktne, super skladne a vhodne aj pre uplne najmensich sarkanov 😉 - maju odnimatelne sedadlo, ktore je velmi prakticke zo zaciatku pre vacsiu stabilitu, neskor sa da lahucko dat prec, kolieska su pevne, blikajuce 😉, co ocenia najma deti, ale i rodicia, lebo len tak lahko sa nestratia z dohladu 😉

https://www.skitt.sk/znacka/werk/

ladygina
26. okt 2021

nebolo by jednoduchšie poslať peniaze a povedať, čo za ne kúpiť? to poštovné ťa bude stáť ozaj dosť.

alzbeta44
autor
26. okt 2021

@ladygina Ja Posielam takou firmou 20 kilový balík tam stojí 20 e to sa oplatí
A Viete oni peniaze nechcu …….

sasanka605
26. okt 2021

@alzbeta44 nepozerala si tie montessori preliezky? dvojky by to mohli hojne vyuzit, piklerovej triangel a pod.

zuzgro
Odpoveď bola odstránená
Zobraz