Darček pre ročné dievčatko

zuzikxx
28. mar 2023

dakujem za napady - ake hracky mali u vasich detí uspech..

saxana000
28. mar 2023

Kocky
Knizky aj zvukove
Odrazadlo
Sanky
Kocik s babikou
Trojkolka
Choditko
Naucne hracky tvary farby vkladacky bludiska
Vsetko co svieti trubi spieva blika
Je uplne jedno co das.aj tak ju to bude bavit 10 minut

smajliica
28. mar 2023

Moja má cez rok a najviac ju baví nosiť moju čapicu cez celú hlavu aby nevidela a chodiť tak po byte a narážať do nábytku 😂

A potom má veľmi rada tieto kocky, akurát sa s nimi nehrá, len ich je.
https://drevene-hracky.heureka.sk/djeco-kocky-d...

andybuc
29. mar 2023

My dostali k prvnímu roku kamarádky Activity board a nejlepší vec! Konkrétně od LucyMark - Activity board, vybrala mi tam kamaradk i osobní obrázek, takže byla moje K. nadšená. Vyhrála si u toho úplně sama a já si v klidu aspoň dala přes den kavicku🙈😃 takže doporucuju vsema deseti!

mamkalentedkova
29. mar 2023

Ahoj ,moja malá veľmi rada lniKu ,dotykové ,zvukové ,na Vianoce dostala zatlkačku ,drevenú napichovacku ..vkladacky sme už mali ,ale tiež je to fajn nápad,odrážadlo ,kociarik ,interaktívny pultik alebo aj activity board ,moju nás veľmi nezaujal ale u brata na návšteve sa s bratrancovym rada hrá .Ešte by som chcela drevené kocky a možno by som skôr rozmýšľala takým smerom,že aktuálne má asi hračiek k svojmu veku dosť tak by som rozmýšľala trošku dopredu ,neviem aký je rozpočet ,ale možno nejaké Duplo ,drevené kocky ..

zuzikxx
autor
29. mar 2023

@smajliica 😂

smajliica
29. mar 2023

Ale teda aby som trochu aj pomohl, kupili sme jej uciacu vezu 🙂 Takze moze na nej stat a pomahat v kuchyni alebo stat a pozerat von z okna. Albo stat a vypinat a zapinat svetla. Vsetko su oblubene aktivity.

ninah1486
24. nov 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

v takom veku u nas hracky este nemali uspech ale uspech bude mat urcite odrazadlo

joybex
Odpoveď bola odstránená
Zobraz